Süt Sağma Yada Sağamama

96 görüntüleme
E

Ebru Ç.

17 Ağustos 2025 21:23
Kızım sadece anne sütüyle besleniyor ama bazen göğsümü boşaltamadığını hissediyorum sağım yapmak istediğimde süt asla gelmiyor gelse de bikaç damla geliyor ama kızım emerken çok süt geliyo bir anda sebebini çözemedim sağım pompası görmek istemiyorum artık öyle düşürüyor beni moral olarak neden öyle sizce
S

Songül Ş.

17 Ağustos 2025 21:32
Duş alırken göğüslerime masaj yapıp sıcak kompres yapıyordum bu baya sütümün akış hızını arttırmıştı ve sık sık emzirdim o zaman ağrılarım azalmıştı benimde sizde masaj yapın belkide tek ihtiyacınız olan şey budur sağım pompalarında önce masaj bölümü oluyor onu yapıp süt damlamaya başladıktan sonra sağım yapmaya dikkat ediyor musunuz direkt sağıma geçince uyarılmıyordu benim göğsüm
E

Ebru Ç.

17 Ağustos 2025 21:34
Lansinoh markasının elektrikli sağın pompasını kullanıyorum iki kademe var farklı biri yavaş biri hızlı çok şeye dikkat ettim ama bir türlü istediğimsonucu alamadım
S

Songül Ş.

17 Ağustos 2025 21:42
Ben e bebekten baby me almıştım elektrikli onun önce masaj sonra sağım kısmı var söylediğiniz markayı bilmiyorum ama baby me den tekli aldığımda pompalama yapan silikonun bulunduğu kısımda hava kaçırması olduğu için sağmadığını fark etmiştim diğer pompayı takınca hemen sağmıştı.
E

Ebru Ç.

17 Ağustos 2025 21:45
Tekrardan bi araştırma yapacağım teşekkür ederim 🙃
D

Deniz B.

17 Ağustos 2025 21:53
Aynı şeyi ben de yaşıyordum elle saginca biraz da olsa geliyor pompayla sağınca neredeyse hiç bebeğim memeden tatminsiz ayrılınca mama denedim ve bebeğim doyup uyumaya başladı
İlsu O.

İlsu O.

17 Ağustos 2025 22:06
Merhaba; pompanızın baş kısmında memenizi oturtuğunuz kısmın çeşitli boyutları oluyor onu değiştirmeyi denediniz mi? İlk zaman kullandığınız genişlik sonrasında memenize uygun gelmiyor olabilir, uygun olmayan başlıklarda süt sağımınızı etkiler.
Ş

Şevval N. K.

17 Ağustos 2025 22:12
Bir doktordan her meme sağıma uygun değil demişti.siz süt yok sanarsiniz ama aslında süt var sadece meme sağıma uygun değil demişti belki o şekildir dizinde
S

Sema T.

17 Ağustos 2025 22:22
Merhaba, ben de Kiwi baby, Lansinoh ve spectra markalarını denedim ama yarım saatte çok çok az süt çıkarabildi üstüne göğüs uçlarımı yara yaptı. Lactea markasının hastane tipi göğüs pompası var o çok başarılı, kiralanabiliyor da. Bilginiz olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir