Süt Sağma Pompası(acillll)
121 görüntüleme
E
Edanur b.
12 Kasım 2025 17:03
Merhaba, oğlum 5 aylık ve 4. Aydan beri gündüzleri neredeyse zorla emziriyorum. Gün içinde toplam 2-3 defa falan emiyor. Bu da sütümü olumsuz etkiledi. Neredeyse %60 azaldı diyebilirim. Elimde bebebao göğüs pompası var ama iyi sağmıyor gibi. Bildiğiniz iyi bir marka manuel-elektrikli farketmez. Öneride bulunabilir misiniz acil🥹🥹♥️
C
Ceren G.
12 Kasım 2025 17:08
Benimde ihtiyacim var aynı durumdan muzdaribim. Benide etiketleyin cevaplara 😅
D
Dilara Y.
12 Kasım 2025 17:15
Ben mochi eller serbest kullanıyorum çok memnunum çekim gücü çok yüksek
S
Sifa D.
12 Kasım 2025 17:26
@Edanur bozdoğan @Ceren Geredeli Merhaba, ben 1 yıl boyunca bebeğimi sağımla besledim prematüre olduğu için.
Eğer çok sütünüz var ise eller serbest pompaları iyi ancak az olanı maalesef düzgün boşaltamadığı için daha da azaltıyor.
Eğer uzuunnn süre sağım yapacaksanız ve sütünüz azaldıysa geçici süre için hastane tipi pompa kiralayabilirsiniz (aylık ücretleri 700-900 civarı ancak çekim gücü sebebiyle en etkili olanlar onlar, ben kızım yoğun bakımdayken(5 ay) boyunca onu kullandım.
Onun dışında ev tipi pompa alırken, süt miktarını artırmanın etkili yollarından biri çiftli sağım yapmak bu yüzden ikili almanızı tavsiye ederim. Ben tüm markaların çekim gücünü karşılaştırmıştım ve en yüksek lansinohun(şarjlı ve elektrikli ) ikili olanıydı ve sonra da onu alıp sağmıştım. Tabii sağım için flanşın da meme ucuna uygun boyutta olması çok önemli gerçekten çok etkiliyor. İnternette ölçüm almaya bakabilirsiniz. Sağlıkla büyüsünler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Eğer çok sütünüz var ise eller serbest pompaları iyi ancak az olanı maalesef düzgün boşaltamadığı için daha da azaltıyor.
Eğer uzuunnn süre sağım yapacaksanız ve sütünüz azaldıysa geçici süre için hastane tipi pompa kiralayabilirsiniz (aylık ücretleri 700-900 civarı ancak çekim gücü sebebiyle en etkili olanlar onlar, ben kızım yoğun bakımdayken(5 ay) boyunca onu kullandım.
Onun dışında ev tipi pompa alırken, süt miktarını artırmanın etkili yollarından biri çiftli sağım yapmak bu yüzden ikili almanızı tavsiye ederim. Ben tüm markaların çekim gücünü karşılaştırmıştım ve en yüksek lansinohun(şarjlı ve elektrikli ) ikili olanıydı ve sonra da onu alıp sağmıştım. Tabii sağım için flanşın da meme ucuna uygun boyutta olması çok önemli gerçekten çok etkiliyor. İnternette ölçüm almaya bakabilirsiniz. Sağlıkla büyüsünler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
E
Edanur b.
12 Kasım 2025 18:40
@Dilara Yaldızteşekkür ederim 😊
S
Seda
12 Kasım 2025 18:41
Lansinohel pompası aldım iyi değil almayın alacaksanız elektirikli çekşmi yüksek alın lütfen bu arada elinizlede sağmaya çalısın biberon slmıyorsa şırınga ile verin
E
Edanur b.
12 Kasım 2025 18:41
@Sifa D. Yaa çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Siz de sağlıkla büyütün inşallah ♥️🙏
E
Edanur b.
12 Kasım 2025 18:43
@Seda hanım merhaba. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı
H
HafsaÖ.
12 Kasım 2025 19:18
Merhaba ben Lansinoh elektrikli öneririm. Bebeğim yoğun bakımdayken lansinohun valfi kayboldu ve hastane tipi kiraladım. İki göğüs için süt farkı en fazla 10mldir.
B
Buket A.
12 Kasım 2025 19:20
Ben 5 aydır lansinohun elektriklisini kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum istediğiniz dereceye ayarlayabiliyorsunuz öncesinde de 2 dk uyarıyor göğüsü sonrasında sağıma geçiyor bu da göğüsün yara olmasını engelliyor.