Süt Sağma Pompası
171 görüntüleme
M
Mervenur E.
11 Temmuz 2026 10:46
Kızlar merhaba mochinin eller serbest pompasını kullanıyorum ama göğüslerim büyük olduğu için bana pek eller serbest olmadı Lansinoh manuel pompayı kullanan öneren var mı ya da başka bi marka kullanıp memnun kalan kısa sürede hızlıca sağabileceğim bi marka
S
Sibel ..
Premium Üye
11 Temmuz 2026 10:48
Avent kullanıyorum 4 aydır memnunum. Sadece bebek durmadığın da sağım yapamıyorum. Power ile de çalışıyor. Öncesinde chicco manuel kullandım 2 ay bence ikisi de aynı sağımı yapıyor
S
Sibel ..
Premium Üye
11 Temmuz 2026 10:50
Lansinoh un eski bir modelini denemiştim kuzenim kullanıyordu. Eskidiği için mi bilmiyorum avente göre daha az süt sağdı hatta bebeğim sol göğsünü emmiyprdu o göğüsten zor geliyordu süt onu sağmadı bile. Yeni modeller tabiki daha iyidir
M
Mervenur E.
11 Temmuz 2026 10:52
Avent kullanıyorum 4 aydır memnunum. Sadece bebek durmadığın da sağım yapamıyorum. Power ile de çalışıyor. Öncesinde chicco manuel kullandım 2 ay bence ikisi de aynı sağımı yapıyor
G
Gamze G.
11 Temmuz 2026 11:09
Ben 4 ay lansinoh elektrikli çift pompalı olanı kullandım gayet de memnun kaldım tavsiye ederim
B
Büşra ..
Premium Üye
11 Temmuz 2026 11:48
Lansinoh elektrikli kullanıyorum bundan önce de elimde eller serbest vardı kesinlikle ikisi arasında baya fark var. Elektrikli olanda daha fazla çıktı elde eldim su an memnunum ondan
Ş
Şeyda A.
11 Temmuz 2026 11:49
Merhaba ben uzun süre lansinoh manuel kullanıyorum cok başarılı bencr piyasanın en iyisi pompa tutuşu ve kavrayışı size de uyacaktır sağlıklı günler dilerim
M
Mervenur E.
11 Temmuz 2026 12:33
Çok teşekkür ederim hepinize
S
Sibel ..
Premium Üye
12 Temmuz 2026 20:13
Bu avent manuel mi kullandınız bu markayı hiç araştırmadığım için bilmiyorum
Yükleniyor...