Süt Sağma Makinası ( Göğüs Pompası)

101 görüntüleme
M

Melike D.

23 Şubat 2026 01:12
Bebeğim 1 haftalıkken meme reddi yaptığı için sütümü sağarak veriyorum. 3 aydır baby me kullanıyorum fakat tek pompası çalışmıyor. Tek pompa ile de çok zaman kaybediyorum. Çekimi güçlü çiftli göğüs pompası önerisi yapabilirmisiniz.
O

Ozlem

23 Şubat 2026 15:34
5 aydır mochi momentum duo kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım
R

Rabia

25 Şubat 2026 08:45
Ben lansinoh tekli kompakt sağım makinesi ve bebebao giyilebilir sağım makinesini kullanıyorum. Giyilebilir olan her zaman sütümü lansinohun yarısı kadar çıkarıyor, çok güçlü değil. Ben emzirmenin yanında sütüm artsın diye kullanıyorum sizin için lansinoh giyilebilir göğüs pompası ya da mochinin yeni çıkan göğüs pompası çok iyi olabilir, mochinin yani çıkan sağım makinesi daha iyi anladığım kadarıyla.
M

Melike D.

2 Mart 2026 00:21

Ozlem

5 aydır mochi momentum duo kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım

Dediğiniz makinayı aldım şuana kadar boş yere o kadar çile çekmişim o kadar rahatki sürekli sağmak istiyorum göğüslerim ağrımaya başladı. Siz söyleyene kadar hiç duymamıştım bu makineyi tekrar teşekkür ederim 💖
O

Ozlem

2 Mart 2026 00:25

Melike Demir

Dediğiniz makinayı aldım şuana kadar boş yere o kadar çile çekmişim o kadar rahatki sürekli sağmak istiyorum göğüslerim ağrımaya başladı. Siz söyleyene kadar hiç duymamıştım bu makineyi tekrar teşekkür ederim 💖

Yaaaa çok mutlu oldumm gerçekten 🫶🏻 bende siz gibi önceden neden almamışım ki demiştim . kendimize yaptıgımız en büyük iyiliklerden. Rica ederim güle güle kullanın 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir