Süt Sağma

158 görüntüleme
M

Meltem

Premium Üye
21 Mart 2026 02:40
Bebeğim 4. Ayına girmek üzere. Şimdiye kadar sağım yapmadım. Kilo normal. İşe başladığım için sağım yapmam gerekli. Sağdığımda 30ml anca geliyor. Flanşı küçülttüm ama sonuç vermedi. Doğru sağım nasıl olmalı sağım ne zman yapılmalı??
Birce

Birce

21 Mart 2026 05:38
Öncelikle bol bol su içmek gerek ve gece 3 altın saat olarak geçiyor o saatlerde yapılan sağım çok artırıyormuş. Bide tahin yiyorum ben yağlandırdı sütümü
Sevda C.

Sevda C.

Premium Üye
21 Mart 2026 08:31
Giyilebilir pompalardan aldım ben bir göğsümü emerken diğerini sağdım etkisini gördüm 🙏🏼
K

Kamile B.

21 Mart 2026 09:51
Her 3 saatte bir sağım yapın bir de süt arttiran ceviz, tahin, irmik, incir karışımı yapabilirsiniz çok fazla işe yarıyor. Hazır da var seyidoğlu incirli cevizli helvası var. Onu da deneyin, ben her şeyi denedim artmadı bunu yiyorum 2 3 lokma 2 saat içinde şakır şakır emiyor bebeğim..
Ç

Çağla

26 Mart 2026 01:30
Bireysel kullanıma uygun cihazlar çok verimsiz zamanla motorları zayıflıyor hele ki eller serbest modeller hiç verimli değil hastane tipi süt sağma pompasından durumunuz varsa satın alın yoksa kiralayın aradaki farkı göreceksiniz
R

Rabia

26 Mart 2026 09:13
muhtemelen göğsünüz bebeğinizin emme şekline alıştığı için az süt elde ettiniz. Sağım makineleriyle bebeğin süt çıkarma şekli farklı sağım yapmaya devam edin zamanla göğüsleriniz alışacaktır diye umuyorum. Bir de hangi sağım makinesini kullanıyorsunuz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir