Süt Sağımı
86 görüntüleme
A
Aslı Y.
24 Kasım 2025 21:33
Merhaba, süt sağımını bebeğinizi besledikten sonra mı yapıyorsunuz ? memede sütü tüketip bebeğime kalmamasından korkuyorum
Z
Zümrete A. ..
24 Kasım 2025 21:42
Neden sağma gereği duyuyorsunuz ki. Bende sağım mecburi kalmadıkça manasız
A
Arzu.G
24 Kasım 2025 21:50
Merhaba, oncelikle memede sut tukenmez :) bebek emdigi surece o süt hep uretilir ve uretilmesi de saatler surmez anında gelir sut.sut uretimini artırmak için sağım yapıyorsanız ya da çalışıyorsanız bakiciya süt bırakmak için sağım yapıyorsanız emzirme sonrasında sağım yapmanizin bebeginize zararı olmaz aksine sut uretimi artar.bu sebepler yoksa hayatınızda sağım yapmaniza da gerek yok zaten
Z
Zeynep B. ..
24 Kasım 2025 21:55
Meme de süt kalmaması gibi bir durum olamaz süt sürekli oluşur emdikten sonra ortalama 15 20 dk Sagim yapın
Z
Zeynep B. ..
24 Kasım 2025 21:57
Emzirme ve Sagim sütü arttırır
Z
Zeynep B. ..
24 Kasım 2025 21:59
Ama sütünüz yeterliyse sagima gerek yok :) tam tersi hiperlaktasyona sebep olabilir
B
Burcu B. Ö.
24 Kasım 2025 22:43
Kızlar sütümüzün yeterli olduğunu nasıl anlıcaz peki yani bebek çektikçe süt geliyorsa nasıl süt yetersiz oluyor
S
Sema
24 Kasım 2025 22:47
Elinizle sıktığınızda süt geliyorsa bebek emdikten sonra mutlu kalkıyorsa memeden ağlamıyorsa süt geliyordur ve yeterlidir. Ama emme esnasında gaz yutarsa emmez ve krizgeöriri memeye gelmez bu sefer yetmiyor diye düşünebilirsinşz gazını çıkarıp tekrar emmeye devam edin açıklayıcı oldumu burcu hanım bilmiyorum 😘.
S
Selin K.
24 Kasım 2025 23:22
Ben her öğün sağarak veriyorum sadece onun o öğününü sağıyorum veriyorum baştan beri böyle alıştım ne kadar içtiğini görüp rahatlıyodum sonra alışkanlık oldu bu zararlı bişey mi
S
Sedanur
24 Kasım 2025 23:31
Bence ne kadar içtiğini görmek için sağma olayından vazgeçin. Bir arkadaşım daha sizin gibi yapıyordu en sonunda bebeği meme reddi yaptı sütü kesildi