Süt Sağım

462 görüntüleme
A

Ayşenur C.

2 Mayıs 2026 21:13
Merhaba hiç sağım yapamıyorum yani bir kac kere denedim 3-5 dk arası sağdım çay kaşığı ancak geliyor bırakıyorum sağmayı bebeğim çişi kakası iyi kilo alımıda güzel sağmam gerekiyor mu ğene de
O

Ozlem

2 Mayıs 2026 21:15
Bebeğiniz emiyorsa kilo alımı ve çişi iyiyse bence gerek yok sağıma. Hem aradaki dengeyi bozmamış olursunuz
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Mayıs 2026 21:15
En az beş çişli bez varsa bebeğin kilo alımı iyiyse sağımla uğraşmayın illa sağacağım diyorsanız yardımcı olurum bir kaç fikrim var süt artırma için
N

Nurcan G.

2 Mayıs 2026 21:18
Sibel Yılmazer
En az beş çişli bez varsa bebeğin kilo alımı iyiyse sağımla uğraşmayın illa sağacağım diyorsanız yardımcı olurum bir kaç fikrim var süt artırma için
Nedir bizimle paylaşır mısınız
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Mayıs 2026 21:25
Nurcan Gülmez
Nedir bizimle paylaşır mısınız
Bebeğinizi besleyip uyuttuktan sonra yanınıza bir litre su alıp birazda atıştırmalık ceviz fındık badem gibi yiyeceklerle çekim gücü yüksek elle sağılan süt pompası hastanede hemşirelerde yardımcı oluyor veriyorlar sürekli sağım yapacaksınız ilk bir kaç damla sonra 30-60-90 ml derken artıyor sağım yaparke dinlene dinlene su içerek yapacaksınız komposto bile tüketebilirsiniz yada bir muz ama sürekli su içeceksiniz yudum yudum dinlene dinlene acele etmeden sağım yapacaksınız sürekli damlalara bakmayacaksanız o sırada eşiniz yada kim varsa onla sohbet havasında sağım yapacaksınız bir temiz çorap geçirin sağım pompasına süt damlalarını görmeyin stres azalınca süt çoğalıyor haklıymışsınız diyeceksiniz damlaları takip eden hiç kimsenin sütü artmıyor sütüm yok diyip bir kaç damlada pes ediyor herkes stres süt üretimini baskılar mutlu olduğunuz şeyleri konulup sağım yapın🥰
M

Merve K.

2 Mayıs 2026 21:53
Bebeğiniz kaç aylık oldu ki? Bir de işe vs mi başladınız. Çok sağmak da doğru değil hiperlaktasyona girip bebeği huzursuz edersiniz.
A

Ayşenur C.

3 Mayıs 2026 08:51
3buçuk aylık işe temmuzda başlayacağım dışarı çıktığımda kolaylık olsun istedim ondan sağayım dedim ama baktım bir iki damla moralim bozuldu bıraktım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir