Süt Sağarken Sütün Gelmemesi
257 görüntüleme
Ş
Şerife E.
16 Ocak 2026 17:45
Süt sağarken sütüm gelmiyor ama bebeğimi emzirirken sütüm geliyor , aynı şeyi yaşayan anneler var mı, süt sağma işlemini nasıl hallettiniz

Merve
16 Ocak 2026 18:39
Valla benimde öyle ya , bazen süt sağarken makinadan göğüsü çıkartıyorum bir miktar sıkıyorum süt geliyor devam ediyorum sağmaya akıyor ama çok akışkan değil . Zaten bebeğin emdiği kadar kuvvetli olmuyor makinalar ama hiç gelmiyor insanın psikolojisi bozuluyor
Ş
Şerife E.
16 Ocak 2026 18:40
Evet ne yazık ki, psikolojik olduğunu söylüyorlar bebeğimle temas da kuruyorum ama yine de yeterli süt gelmiyor , çok çok az sağım yapabiliyorum
G
Gül Ş.
16 Ocak 2026 18:56
Sütünüz olmasa bile bebek emerken süt üretiyoruz süt akışı devam ediyor bebekle süt sağmayı karşılaştırmayın süt sağma makinesiyle daha yüzeysel sağdığınızı düşünün çıkmasa bile sütünüz var
F
Fatmanur A.
16 Ocak 2026 20:45
Makinenizin flanşı göğsünüze uygun mu yada valfi yıpranmış olabilir mi.
Ş
Şerife E.
17 Ocak 2026 00:23
Evet evet makine kaynaklı hiçbir sorun yok, hem giyilebilir hem de elektrikli var elimde ikisinde de ayrı ayrı deniyorum @Fatmanur Aktaş
Ş
Şerife E.
17 Ocak 2026 00:24
Çok teşekkür ederim @Gül
İ
İlayda Ç.
17 Ocak 2026 00:31
Hiçbir makine bebeğinizin çektiği kadar süt getirmiyor en iyi aleti bile kullansanızda.bebeğiniz kaç aylık? Sağdığınız sütü görmeyin mümkünse çünkü o bile strese sebep oluyor
Ş
Şerife E.
17 Ocak 2026 00:35
Bebeğim 6buçuk aylık ,evet evet bakmıyorum tişörtümü indiriyorum üstünden
H
Hülya B.
17 Ocak 2026 21:15
Makina ile bebeğin çektiğini kıyaslamayın 🙏 Bebeğin ağzında ve dilinde onlarca kas grubu var ve ayrıca ten teması olduğu için hormonlar da devreye giriyor ve otomatikman daha fazla oluyor. Makinanın sağdığı dümdüz yüzeysel süt. Pompaya bakıp moralinizi bozmayın lütfen🙂
Ş
Şerife E.
18 Ocak 2026 14:17
Makina ile bebeğin çektiğini kıyaslamayın 🙏 Bebeğin ağzında ve dilinde onlarca kas grubu var ve ayrıca ten teması olduğu için hormonlar da devreye giriyor ve otomatikman daha fazla oluyor. Makinanın sağdığı dümdüz yüzeysel süt. Pompaya bakıp moralinizi bozmayın lütfen🙂
C
Canan A.
18 Ocak 2026 14:20
Düzenli sağmaya ve power pumping dedikleri şeyi yapmaya devam edin. Ben düzenli sağımla sütümü 4-5 katına çıkardım miktar olarak ☺️ Hemde sağım programımı chatgpt yazdı inanılmaz yani ama denedim oldu.
Ş
Şerife E.
18 Ocak 2026 20:27
Düzenli sağmaya ve power pumping dedikleri şeyi yapmaya devam edin. Ben düzenli sağımla sütümü 4-5 katına çıkardım miktar olarak ☺️ Hemde sağım programımı chatgpt yazdı inanılmaz yani ama denedim oldu.
E
Ebru
21 Ocak 2026 19:18
bu sorun bendede var ilk geliyor sonra gelmiyor chatgpt buna süt salınım refleksi sorunu dedi bir sağım sistemi çıkardı işe yaramadı . Tamam bebeğimiz çekiyor sütü ama işe başladığımızda ne yapacağız? Çıkan sütün azlığı gerçekten moral bozuyor
Ş
Şerife E.
21 Ocak 2026 20:35
bu sorun bendede var ilk geliyor sonra gelmiyor chatgpt buna süt salınım refleksi sorunu dedi bir sağım sistemi çıkardı işe yaramadı . Tamam bebeğimiz çekiyor sütü ama işe başladığımızda ne yapacağız? Çıkan sütün azlığı gerçekten moral bozuyor