Süt Miktarı

127 görüntüleme
A

Aslıhan N.

26 Şubat 2026 23:29
Merhaba. Göğüsümü elimle sıktığımda süt fışkırıyor. Fakat oğlum göğüsümden emmek istemiyor ve pompa ile çektiğimde süt toplayamıyorum. Sebebi nedir?
T

Tuğçe A. ..

26 Şubat 2026 23:39
Belki pompanın ucu göğsünüze uygun değildir
B

Büşra K. ..

26 Şubat 2026 23:54
Pompanın çekiş gücü düşüktür ya da Tuğçe Hanımın dediği gibi göğsünüze uygun değildir kaç dk sağım yapıyorsunuz mümkünse sabah 5'te sağım yapın vücut dinlenmiş oluyor ya güzel süt toplanıyor
A

Aslıhan N.

27 Şubat 2026 00:15
Eskiden kullandığımda süt sağabildiğim pompaydı. Fakat son zamanlarda çıkmıyor. Elle sıktığımda çıkması bebeğim için yeterli mi? Açıkçası aç kalmasından endişe duyuyorum.
N

Neslihan K.

27 Şubat 2026 00:45
Makinenin valflarini ve diyaframı kontrol edin eskimiş olabilir çabuk yıpraniyor
M

Mine G.

27 Şubat 2026 01:04
Göğüste damarlar olgunlaşınca eskisi gibi şişlik olmuyor göğüsler ve pompaya gelmiyor. Biraz daha dolmasını bekleyip sağarsanız gelecektir
A

Aslıhan N.

27 Şubat 2026 09:19

Neslihan Kilic

Makinenin valflarini ve diyaframı kontrol edin eskimiş olabilir çabuk yıpraniyor

Çok az kullandım.
N

Neslihan K.

27 Şubat 2026 09:31
Ben yeni almıştım eşim yıkarken hafif bastırarak yıkamış ve deforme olmuş normalde 150 çıkan mememden 30 çıkarmıştı bir fikir olarak söyledim
B

Büşra K. ..

27 Şubat 2026 13:37

Aslıhan Namlı

Eskiden kullandığımda süt sağabildiğim pompaydı. Fakat son zamanlarda çıkmıyor. Elle sıktığımda çıkması bebeğim için yeterli mi? Açıkçası aç kalmasından endişe duyuyorum.

Bebeğin genel durumu keyifli ise çişli bez sayıları yeterli ise doyuyordur
A

Aslıhan N.

27 Şubat 2026 14:01

Neslihan Kilic

Ben yeni almıştım eşim yıkarken hafif bastırarak yıkamış ve deforme olmuş normalde 150 çıkan mememden 30 çıkarmıştı bir fikir olarak söyledim

O zaman olabilir. Çünkü ben baya dıcak suyla foşur foşur yıkadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir