Süt Miktarı

139 görüntüleme
C

Canan T. ..

15 Temmuz 2025 09:14
Bebeğm 3.5 aylık biberonla verince 100 120 cc Süt içiyor.Sagim yaptığımda 60-80 cc çıkıyor emdigindede bu miktarı mi emiyor? 100-120ile doydugu için bebeğimin doyduğunu düşünmüyorum
R

Rabia Ö. B.

15 Temmuz 2025 09:24
Aynı şeyi ben de düşünüyorum, acaba o kadar emebiliyor mu daha mı az alıyor kafam çok karışık
C

Canan T. ..

15 Temmuz 2025 09:29
Emzirme danışmanı daha fazlasını çekiyor dedi ama Biberonla verince bezi daha hızlı çis doluyor emince öyle dolu çis yapmıyor
M

Mihriban ..

15 Temmuz 2025 09:29
Osman hoca hep der ki anne sütü aldığı cc ye bakmayın psikolojinizi bozar eğer bebek huysuz değilse bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
B

Birşen G. S.

15 Temmuz 2025 09:51
Benimde aynı sıkıntım var , bebeğim mememi tutamadı hep sağıp verdim şimdi yavaş yavaş emzirmeye calisiyorum ama doyup doymadığını anlamıyorum yine biberonla veriyorum. Emzdiğinde süt sğzından dışarı akıtıyor üzeri hep ıslanıyor bende süt boşa gitsin istemiyorum
C

Canan T. ..

15 Temmuz 2025 09:52
Huzursuz degil ama memeden emdigi zaman yaptığı cisle biberonla yediğindeki çiş durumu farklı oluyor o yüzden emin olamıyorum bende
C

Canan T. ..

15 Temmuz 2025 09:54
Benimde bebeğimde bazen gce oluyor o akıtma karanlıkta tam kavratamiyorum gogus ucunu yada pozisyonda sorun oluyor o yüzden olabilir mi sizinde
B

Birşen G. S.

15 Temmuz 2025 09:57
Bilmiyorum silikon uç takıyorum onunla emzirmeye çalışıyorum silikon uçlarda ıslanınca havalanıyor tam yapışmıyor , ama uçsuzda mememi hiç almıyor
C

Canan T. ..

15 Temmuz 2025 10:02
Benm bebeğimde tam kavrayamiyordu gogus ucumu 1.5 ay silikon üç kullandım sonra çene kaslari gelişince yavaş yavaş bıraktım silikon uçtan kaynaklı olablr çünkü Islandikca bebeğin ağzında da kayma yapıyor biraz
R

Rabia Ö. B.

15 Temmuz 2025 11:19
Emerken hızlı yoruluyor o yüzden tam çekemiyor diye düşünüyorum ben. Her zamanda sağım yapamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

16 Temmuz 2025 09:33
Merhaba bebeğin doyup doymadığını kilo kontrolünden ve çişli bez sayısından anlıyoruz bu şekilde anlayamayız bebek ne kadar almak isterse o kadar alır daha fazlasını zaten veremeyiz bebeğiniz emzirme sonrası ya da sütü verdikten sonra huzurlu mutluysa tamam doymuş demektir endişe etmeyin bu şekilde devam edin unutmayın ki her zaman bebek anneden daha çok alır
E

Ezgi Z. ..

16 Temmuz 2025 10:58
Bebeğim huysuz değildi, doydugunu dusunuyordum hiç mama vermemiştim. Sağlık ocağına gittim ölçüm yaptı gayet iyi dedi. Hastaneye gittim doktor dedi kilosu çok az raporlu mama yazalım dedi. Sağlık ocağındaki tartılar bizimki gibi ölçmez dedi ( devlette) kendisi bezin gramini hesapladi vs. Çok arada kalmıştım. Aptamil yazdı günde üç öğün veriyorum ve yine emziriyorum. Sütüm de var fakat toplumda denilen şeyler var. Mesela kimi bebeğe anne sütü yaramazmis , kiminin sütu koyu olmayınca doyurmazmis, sütun rengi koyu beyaz olacak vs vs.
E

Ezgi Z. ..

16 Temmuz 2025 10:59
(Kilosu az derken ayına göre alması gereken kiloyu almamış.)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir