Süt Kesilmesi

117 görüntüleme
S

Sema B.

18 Şubat 2026 09:08
Merhaba, bebeğim 52 günlük. Sarılık olduğu zaman aşırı üzüldüm ve sütüm birden çok azaldı ve kesildi. Mama ile besliyorum. Kolik problemleriyle uğraşmaktan süt artırmaya yönelik bir şey yapamadım. Acaba çok mu geç kaldım? Power pomping yapmaya vaktim olmuyor. Süt veremediğim için çok üzülüyorum…
Y

Yeşim

18 Şubat 2026 09:14
Emziren anne hesabına bir bakın faydalı içerikler paylaşıyor belki işinize yarayan bilgiler bulursunuz youtube videoları da vardı. Öncelikle kendinizi üzmemeye çalışın stres de çok etkiliyormuş. Sevgiler ♥️
M

Mediha G.

20 Şubat 2026 11:19
Merhaba bende seni süt kesilmesibi çok yaşadım ve ara ara hala yaşıyorum kendi tecrübem olarak tavsiye edebileceğim size haftada 1 2 gece fırsat bulup uykudan kalkıp power pomping yapabilirseniz yetiyor 1 gece yapmaniz bile yeter bunun haricinde her 3 4 saatte emzirmeniz veya tam sağım yapmaniz gerek. Bir de bende dere otu süt arttiriminda çok yardımcı olmuştu belki sizde de ise yarayabilir
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

21 Şubat 2026 12:05
@Sema B hanım ne kadar çok memeyi çalıştırırsak o kadar çok süt üretiriz geç kalma gibi bir durum yok endişe edeceğiniz bir durum da yok bebeğiniz daha çok küçük olduğu için her şey düzelebilir bir seviyede sadece emzirme ile devam edilebilir ayrıntılar için 05060389958 numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz önemli olan erkenden sinyalleri fark Edip erkenden çözüme ulaşmaktır 👍

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir