Süt Kanalı Tıkanıklığı
103 görüntüleme
R
Rabia
15 Mayıs 2026 21:07
Sol göğsümün bazı bölgelerinde bir gündür sertlikler hissediyorum,hassasiyet ve ağrı da var. Süt kanalı tıkanıklığı yaşayanlar neler yaptınız?
N
Nur ..
15 Mayıs 2026 21:12
Bebeğimin alt çenesi tıkanıklık olacak kısma bakacak şekilde sık sık emziriyorum ve emzirme esnasında bebeğim vakumlama yaparken ben de masaj yapıyorum elimle sütü ittiriryorum gibi düşünün. Emzirmeme rağmen rahatlamadıysa elle sağım ya da pompayla sağım yapıyorum. Umarım hemencecik geçer 🌸
E
Esmanur E.
Premium Üye
15 Mayıs 2026 21:14
Düzenli olarak pompa kullanın ben soğuk bir şeylerde koyuyorum rahatlıyor
R
Rabia
15 Mayıs 2026 21:32
Bebeğimin alt çenesi tıkanıklık olacak kısma bakacak şekilde sık sık emziriyorum ve emzirme esnasında bebeğim vakumlama yaparken ben de masaj yapıyorum elimle sütü ittiriryorum gibi düşünün. Emzirmeme rağmen rahatlamadıysa elle sağım ya da pompayla sağım yapıyorum. Umarım hemencecik geçer 🌸
N
Nur ..
15 Mayıs 2026 21:33
Bebeğimi sağımla besliyorum, sağarken sizin yaptığınız gibi masaj yaptım geçiyor, teşekkür ederim:)

Hatice E.
Premium Üye
15 Mayıs 2026 21:41
Merhaba, bende sağımla besliyordum ve çok fazla şişlik oluyordu sağım öncesi banyoda sıcak su ile duş alıp göğüslerime masaj yapıyordum sonrasında sağıyordum hem işe yarıyor hemde daha fazla süt çıkıyordu 🥰
R
Rabia
15 Mayıs 2026 21:47
Merhaba, bende sağımla besliyordum ve çok fazla şişlik oluyordu sağım öncesi banyoda sıcak su ile duş alıp göğüslerime masaj yapıyordum sonrasında sağıyordum hem işe yarıyor hemde daha fazla süt çıkıyordu 🥰
Yükleniyor...