Süt İncisi ( Blebler)

82 görüntüleme
T

Tuğba A.

4 Nisan 2026 16:30
Yaklaşık 3,5 aylık bir bebeğim var ve bu süreçte aktif olarak emziriyorum. Sürekli iki göğsümün uçlarında da süt incisi denilen beyaz yaralar oluşuyor. O yaralar olduğunda emzirirken acı çekiyorum bebeğim emerken,belli bi süre sonra patlatıyor öyle rahatlıyorum. Birkaç ebeye gösterdim doğru şekilde emzirdiğimi ve bunun olabileceğini söyledi. Ama bu durum beni yoruyor artık sürekli tekrar etmesinden bıktım. Aranızda bunu yaşayan ve çözümünü bulan birileri var mı ??
A

Adile Ö.

4 Nisan 2026 17:18
5 aya kadar devam etti hem dediginizden oluyodu hemde sürekli kanıyodu gögüslerim şuan 6 aylık oldu yeni düzeldi
B

Begüm E.

4 Nisan 2026 17:26
Bende yaşadım. Daha önce mastit olmuştum ve kısa bir süre sonra da aynı göğsümde süt incisi oldu. Kanıyordu. Sık emzirme yapıyorum tamamen göğsüm yumuşayana kadar. Eğer emziremiyorsam mutlaka sağım yapıyorum şükür tekrarlamadı.
Afranur K.

Afranur K.

4 Nisan 2026 17:34
Sütün yağlı olması ve kanalların tıkalı olma ihtimalinden dolayı oluyormuş, bende de ilk doğum anında bile vardı. Ilık su ile masaj yapıyordum göğüslerime, kanalların açılması için. Bu lahana sarma olayı vs. De konuşuldu ama onu uygulamadım
T

Tuğba A.

4 Nisan 2026 18:51
Adile Önal
5 aya kadar devam etti hem dediginizden oluyodu hemde sürekli kanıyodu gögüslerim şuan 6 aylık oldu yeni düzeldi
Yaa sevindim sizin adınıza umarım benimki de bir an önce düzelir
T

Tuğba A.

4 Nisan 2026 18:52
Begüm Eryılmaz
Bende yaşadım. Daha önce mastit olmuştum ve kısa bir süre sonra da aynı göğsümde süt incisi oldu. Kanıyordu. Sık emzirme yapıyorum tamamen göğsüm yumuşayana kadar. Eğer emziremiyorsam mutlaka sağım yapıyorum şükür tekrarlamadı.
Ben de göğsüm boşalana kadar emziriyorum aslında ama bilemedim
T

Tuğba A.

4 Nisan 2026 18:54
Afranur Keskin
Sütün yağlı olması ve kanalların tıkalı olma ihtimalinden dolayı oluyormuş, bende de ilk doğum anında bile vardı. Ilık su ile masaj yapıyordum göğüslerime, kanalların açılması için. Bu lahana sarma olayı vs. De konuşuldu ama onu uygulamadım
Ben lahanayı da denedim, masajı da ara ara yapıyorum ama işte her seferinde de yapamıyorum maalesef
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir