Süt Gelmemesi
83 görüntüleme
B
Beyzanur A.
27 Haziran 2025 04:41
Hocam daha iki aylık bir bebegim var ve sütüm gitti gidicek sagim yaptim gelmiyor üzüntü ve stresten sonra böyle oldum aslında surekli uyumaya calisiyorum yemekte yiyorum fakat sütüm cok az geliyor 20 ml bile olmuyor iki avuç dut kurusu 3 yemek kaşığı tahin 1 tatlı kasigi pekmez bir bardak süt koyuyorum böyle bir içecek hazirliyorum günde iki defa içiyorum faydasi yok gibi ne yapmaliyim
F
Fatma N. D. C. ..
27 Haziran 2025 05:33
Öncelikle her gün 10 dakika sağ 10 dakika sol aralıksız bu ikisi sonra 10 dakika ara 5 dakika sağ 5 dakika sol yine aralıksız 10 dakika ara 5 dakika sağ 5 dakika sol aralıksız bitiş Benim az geliyor bebeğim sinirleniyordu 3.gün memelerinden kendiliğinden süt akıyor.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
27 Haziran 2025 07:22
Merhaba, Biberon kullanımı ve mama kullanımı varsa öncelikle bunları azaltmanız gerekiyor özellikle biberonu bırakmanız gerekiyor. Sütünüzün artması için her 2 saatte 1 hastane tipi elektrikli göğüs pompasıyla sağım yapmalısınız 15-20 dakika beslenmenize ve dinlenmenize dikkat etmelisiniz stres yapmayın bebek emdikçe ve sağım yaptıkça meme çalıştıkça sütünüz artacaktır
B
Beyzanur A.
27 Haziran 2025 14:00
Esenay hanin suan elimde acura ac 3010 elektirikli süt sagma pompam var bu yetersizmi dir çünkü onu bulmam biraz zor köyde oturuyorum maddi durumum fazla yok veya ek olarak beni. Neler tüketmem lazım ❤️