Süt Cicibebe
307 görüntüleme
B
Büşra
15 Haziran 2026 01:16
Bebeğim 8 aylıkken mamayı bıraktı tüm mamaları denedik neredeyse hiçbirini içmedi artık sonra yarım yağlı sütü sulandırıp ılıtıp içine cicibebe attım onu çok güzel içiyor bi sıkıntı olur mu ya çok endişe ediyorum alerjisi falan yok hiçbir yan etkisi de olmadı
E
Esma T.
15 Haziran 2026 01:40
Cicibebe şekerli süt 18 aya kadar bile önerilmiyo besin değeri düşük diye mamayı yapıp organik bisküvi ekleyip içine o şekilde vermeyi denediniz mi hiç pekmezlede tatlandırırsınız mesela yani her bebeğin gelişimi yeme şekli falan farklı ama küçük daha bilemedim tabiki doktora danışmanızda fayda var 🙏🏼
G
Gülcan Ş.
15 Haziran 2026 02:39
Bence doktorunuza danışın çünkü 18. Aya kadar süt de önerilmiyor
T
Tuğba B. ..
15 Haziran 2026 03:39
Erken bence süt ve bisküvi için
s
sslslsl
15 Haziran 2026 03:44
bu sekilde beslenmesindense sadece ek gida yemesi daha saglikli mutlaka bir doktora danismalisiniz inek sutu zaten onerilmiyor cici bebede bebekler icin uygun degil
G
Gökçin N.
15 Haziran 2026 08:42
Hem süt hem cicibebe doğru seçim değil. İnek sütü zaten demir eksikliğine neden olacağı için önerilmiyor, yarım yağlı olduğu için besin değeri de düşük üstelik. Cicibebe içinde palm yağı var. Organik bebek bisküvileri var ya da evde yapabilirsiniz. Onları su ile yumuşatıp yoğurt ya da labne ile verebilirsiniz. Siz bilirsiniz yine de.

Ebru K. ..
15 Haziran 2026 10:55
Kızım şu an 11 ay 22 günşük felan 9 gün sonra 1 yaş diyecek geceleri 1 defa sms mama veriyorum gündüzleri pınar markası olan sütü veriyorum 9 aylıken az az başladım herkez verme vs yaptı ama ben içine cici bebe vs koymuyorum
E
Eda D.
15 Haziran 2026 11:18
[20.ayda](20.ayda) biz daha süt vermedik 2 yaşı bekliyoruz cici bebe doğdu doğalı miniklerden [2.alışıp](2.alışıp) yarısı duruyor veririm diye aldım yazık diye veremedim biz yedik

Selin E.
Premium Üye
15 Haziran 2026 11:29
Kızım mamayla besleniyor. Bir süre mama reddi yaşadık. Mamayı aynı şekilde yapıp organil bisküvi veya meyveyle karıştırıp yedirdim. İnek sütü için daha erken.
Yükleniyor...