Süt Bitti

165 görüntüleme
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

28 Şubat 2026 09:22
Bebeğim 8 aylık sağ göğsüm de süt yok galiba hem çok yumuşak diğer göğsüme göre hemde yok gibi tek göğüsle nasıl devam edicem🥲
Z

Zehra E. ..

28 Şubat 2026 09:59
Yumuşak olsa da sagımda 30-40 ml cıkabiliyor sagımla power pumpla deneyin sonuna kadar vakumlansın o zaman anlarsınız üretimi
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

28 Şubat 2026 10:11
30-40 ml çıksa bile süt yeterli demek midir
N

Nurşah K.

28 Şubat 2026 10:42
5 aydan sonra göğüs ilk zamanlardaki gibi dolgun ve şiş olmuyor zaten bu sebeple sütünüz az gibi düşünmeyin. Doktorum beslenme sırasında bebek emdikçe süt akışı olur demişti. Bebeğiniz gün içinde huzurluysa ve 4-5 bez değiştiriyorsanız sütünüz yetiyordur zaten
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

28 Şubat 2026 10:47

Nurşah Kozallık

5 aydan sonra göğüs ilk zamanlardaki gibi dolgun ve şiş olmuyor zaten bu sebeple sütünüz az gibi düşünmeyin. Doktorum beslenme sırasında bebek emdikçe süt akışı olur demişti. Bebeğiniz gün içinde huzurluysa ve 4-5 bez değiştiriyorsanız sütünüz yetiyordur zaten

Gün içinde çok ağlamıyor 3-4 saatte bir uyku öncesi emziriyorum gece daha sık oluyor hatta bezi taşıyor kıyafetleri ıslanıyor sabaha ama gündüz 4 bez falan oluyor ama yutkunma sesi çok yok gibi off en gıcık düşünce bu yaa 🥲
E

Emine

28 Şubat 2026 11:00
Göğüsleriniz terbiye oluyor eskisi gibi sertleşme ağrı belirtisi olmaz ama sağarken bebek emerken süt gelir sağımda doğru flanş kullanmanız çok önemli
E

Ebru A. ..

28 Şubat 2026 11:07
Benim bebegimde 8 haftalık. 4 5 gündür aynı durumu yaşıyorum. Bebegimde soldaki süt ile doymuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok erken daha. Bir anda ne oldu anlamadım. 🥺
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

28 Şubat 2026 11:11

Ebru Atış

Benim bebegimde 8 haftalık. 4 5 gündür aynı durumu yaşıyorum. Bebegimde soldaki süt ile doymuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok erken daha. Bir anda ne oldu anlamadım. 梁

Bende bir anda yaşadım gibi ama benim çok öyle kahvaltı yapma alışkanlığım yok sadece düzenli şu içmeye çalışırdım ondan mı acaba
E

Ebru A. ..

28 Şubat 2026 11:28

Gamze Şahin Kisbet

Bende bir anda yaşadım gibi ama benim çok öyle kahvaltı yapma alışkanlığım yok sadece düzenli şu içmeye çalışırdım ondan mı acaba

Valla ben kahvaltı yaparım su da çok içmeye çalışıyorum. Öğlen yemem sadece. Metabolik bir şey mi acaba. Keşke 4. 5. Aylarda olsaydı yaa. İçim biraz daha rahat ederdi. Sağmayı deneyeceğim belki arttırır.
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

28 Şubat 2026 11:29

Ebru Atış

Valla ben kahvaltı yaparım su da çok içmeye çalışıyorum. Öğlen yemem sadece. Metabolik bir şey mi acaba. Keşke 4. 5. Aylarda olsaydı yaa. İçim biraz daha rahat ederdi. Sağmayı deneyeceğim belki arttırır.

Sağımdan nefret ettiğim için yapmayacağım süt artıran şeyler deneyim bende :D
N

Nurşah K.

28 Şubat 2026 13:47

Gamze Şahin Kisbet

Gün içinde çok ağlamıyor 3-4 saatte bir uyku öncesi emziriyorum gece daha sık oluyor hatta bezi taşıyor kıyafetleri ıslanıyor sabaha ama gündüz 4 bez falan oluyor ama yutkunma sesi çok yok gibi off en gıcık düşünce bu yaa 沈

Sütünüz var demekki,

söyle bir tarif vereyim hem size kilo aldırmaz hemde sütünüzü artırır:

2 adet gün kurusu

2 adet kuru erik

2 yemek kaşığı dut kurusu

1 adet dilimlenmiş armut

1 adet çubuk tarçın

1/2 limon

1 Lt su

malzemeler yumuşayana kadar kaynatıp için çok güzel süt yapıyor. Stres olmayın ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir