Süt Azlığı

185 görüntüleme
E

Ece m.

11 Haziran 2026 23:14
Bebeğim 6.5 aylık. Doğduktan sonra ememediği için 2 kere ağır mastit geçirerek travmatize oldum. Yok emdi emmedi sağımdı stresti lohusalıktı derken sütüm iyice azaldı sonra da çocuk çok emmek istemedi. Bugüne kdr öyle tadımlık emiyor. Takviyelerde kullandım bi miktar artıyordu ancak nereye kadar. Şimdi tekrar sağarak arttırmaya çalışıyorum ama max çıkan süt 25 ml bir memede zaten kesilmiş. Gelecek ay işe başlıcam. Sürekli formül mama içiyor olmasına da çok üzülüyorum ama naptıysam olmadı
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Haziran 2026 23:31
Öncelikle lütfen kendinizi üzmeyin bebeğinizi sağlıkla büyütün tabiki her anne bebeğinizi emzirmek ister ama her bebekte aynı olmuyor maalesef bebeğinizin sağlığı yerindeyse bunlara takılıp kendinizi üzmeyin
P

Pervin T. ..

11 Haziran 2026 23:40
Kesinlikle kendinizi üzmeyin. Ben de yeterince emziremediğimi düşünüp kendimi çok üzdüm ama bu bir işe yaramıyor. Ben de bebeğimi formül mamayla büyütüyorum. Gelişimi çok güzel ilerliyor. 9. ayımızdayız. Ek gıdalara başladık. Eskisi kadar olmasa da devam ediyorum emzirmeye bırakmadım. Az çok demiyorum artık emdiği kadar.
S

Sena S.

12 Haziran 2026 00:09
Ece hanım hiç üzülmeyin eminim elinizden geleni yapıyorsunuz bebeğiniz için en önemli şey onu düşünmeniz. Bende çok zorlandım emzirme konusunda sütüm yetmedi psikolojisiyle baya azalttım o kadar çok sağım yapıyordum ki artsın diye göğüslerim fena durumdaydı yanlış sağım da sütü azaltırmış bilmiyordum vicdan azabı çekiyordum mama içiyor diye şimdiki aklım olsa asla takılmazdım. Ek gıdaya geçince daha relax takıldım sağımı da bıraktım inanır mısınız sütüm de eskiye nazaran baya arttı. Öncelikle iyi bi anne olduğunuzu kendinize hatırlatın ve akışına bırakın inşallah çok da güzel ek gıda yiyen bir bebeğiniz olur bir yaşına kadar gereken zamanlarda mama + anne sütü devam edin olduğu kadar kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz inanın
E

Elif A.

12 Haziran 2026 00:25
Canınızı sıkmayın bende sağımla ve mamayla besliyorum süt miktarını arttıran yegane şey sağım yapmak ve su içmek takviyeleri bir kenara koyun [motheronwatch.tr](motheronwatch.tr) instagram hesabını bakın bebeğini bir yıldır sağımla besleyen bir anne sağım yapmakla ilgili tüm önemli şeyleri anlatıyor süt arttırmada küme sağımı anlatıyor o şekilde sütünüz çok güzel artacaktır sağım günde 3.5 litre en az su iyi protein alımı ile inşallah bollaşır sütünüz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir