Süt Azalması ve Meme Reddi

185 görüntüleme
K

Kübra ..

3 Eylül 2026 10:43
Meme reddinin 2 ay sürmesinin sebebi reflü olabilir mi ? Başı çok terliyor uyanıkken memeyi tutmuyor kendini gerip ağlıyor. Son birkaç gündür kusması da var ağız içinde bir şeyler yutuyor gibi oluyor. Çok yoruldum artık sütüm de gündüz az gece çok oluyor 5-6 saat meme almasa bile sonucunda memeyi tutmuyor ne yapmalım
E

Esra B.

3 Eylül 2026 13:52
Kaç aylık bebeğiniz
N

Nursema Ö.

3 Eylül 2026 13:53
benim bebeğim uykuya geçişte eğer çok varsa uykusu kendini gerip memeyi almıyor bu yüzden uyku sinyallerini iyi takip etmeye çalışıyorum uykusu çok gelmeden emzirme işlemini bitirmiş oluyorum , ayakta pışpışlayarak emzirmeyi ya da ten tene temasla emzirmeyi denediniz mi ?
K

Kübra ..

3 Eylül 2026 14:16
Nursema Öztopçu
benim bebeğim uykuya geçişte eğer çok varsa uykusu kendini gerip memeyi almıyor bu yüzden uyku sinyallerini iyi takip etmeye çalışıyorum uykusu çok gelmeden emzirme işlemini bitirmiş oluyorum , ayakta pışpışlayarak emzirmeyi ya da ten tene temasla emzirmeyi denediniz mi ?
Karanlıkta, zıplayarak, uykudan önce , uykudan hemen sonra, yüzüne bakmadan vs her şeyi denedim
K

Kübra ..

3 Eylül 2026 14:16
Esra Boyuneğmez
Kaç aylık bebeğiniz
4 aylık oldu 2 aydır memeyi kabul etmiyor uykuya biraz dalınca veriyorum onda da haliyle uyuyor ve iyi emmiyor
N

Nursema Ö.

3 Eylül 2026 14:49
Kübra
Karanlıkta, zıplayarak, uykudan önce , uykudan hemen sonra, yüzüne bakmadan vs her şeyi denedim
dr Osman beyin meme reddi ile alakalı videosu vardı izleyin isterseniz izlemediyseniz eğer
E

Esra B.

3 Eylül 2026 14:59
Kübra
4 aylık oldu 2 aydır memeyi kabul etmiyor uykuya biraz dalınca veriyorum onda da haliyle uyuyor ve iyi emmiyor
Kilosu gelişimi nasıl
S

Sibel ..

Premium Üye
3 Eylül 2026 17:54
Kübra
Benim bebeğin de 2 aylıkken başladı 3. Ayda bıraktı memeyi ama biberonu da sizin dediğiniz gibi tuttu uykuda. Birde açlıktan huzursuz oluyorlar. Biberonla savaşı da 5.5 aya kadar sürdü şu an 8 aylık olacak sadece kendi istediğinde içiyor. 10 dk erken bile içmiyor. Ağlıyor hızlı bir şekilde hazırlayıp doyuruyorum ek gıda da kötü
S

Sibel ..

Premium Üye
3 Eylül 2026 17:54
Doktorlar her bebek farklı diyor bir çok doktora sordum bu durumu
K

Kübra ..

3 Eylül 2026 18:09
Esra Boyuneğmez
Kilosu gelişimi nasıl
Geride kalmadı ama çok da iç açıcı bir ilerleme yok
K

Kübra ..

3 Eylül 2026 18:09
Sibel
Benim bebeğin de 2 aylıkken başladı 3. Ayda bıraktı memeyi ama biberonu da sizin dediğiniz gibi tuttu uykuda. Birde açlıktan huzursuz oluyorlar. Biberonla savaşı da 5.5 aya kadar sürdü şu an 8 aylık olacak sadece kendi istediğinde içiyor. 10 dk erken bile içmiyor. Ağlıyor hızlı bir şekilde hazırlayıp doyuruyorum ek gıda da kötü
Çok zor gerçekten insanın psikolojisi çok bozuluyor
E

Elif F.

3 Eylül 2026 19:49
Benim bebekte reflü var ordan biliyorum reflü meme reddi yapıyor. Memeyi reddeder durduk yere öğürür ozellikle karnı tokken arada minik öksürükler olur kusma olur yemek borusundan geri çevirmedigi için. Mideden yukarı taşma olduğunda yutkunur devamlı dediğin gibi ağzında bir şeyleri tutuyormuş gibi. Bu saydiklarimdan en azından 1-2 tanesi bile varsa aile hekimine git zaten bebekler için tek 1 ilacı var ondan yazdır ilk kullanımda etki ediyor zaten. Umarım toparlar minik kuş 
K

Kübra ..

3 Eylül 2026 20:04
Elif Fişek
Benim bebekte reflü var ordan biliyorum reflü meme reddi yapıyor. Memeyi reddeder durduk yere öğürür ozellikle karnı tokken arada minik öksürükler olur kusma olur yemek borusundan geri çevirmedigi için. Mideden yukarı taşma olduğunda yutkunur devamlı dediğin gibi ağzında bir şeyleri tutuyormuş gibi. Bu saydiklarimdan en azından 1-2 tanesi bile varsa aile hekimine git zaten bebekler için tek 1 ilacı var ondan yazdır ilk kullanımda etki ediyor zaten. Umarım toparlar minik kuş 
İnşallah 🤲🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir