Süt Azalması-meme Reddi-süt Arttırma

99 görüntüleme
G

Gizem A.

8 Temmuz 2025 17:41
Bebegim 5 aylık. Sadece anne sütü aldı. 2 haftadır tek mememde huzursuz oluyor tam emmiyor. Geceleri emiyor her 2 memeyi de sorunsuz. Fakat 1 haftadır sağdığım sütlerden vermeden asla doymuyor akşam yatmadan önce. Bu tek memeyi az emmesi sütümü azalttı sanıyorum.Çişli bez sayısında da azalış var. Sütüm eskisi gibi çok değil ama çektikçe geliyor, 4.aydan sonra böyle olması zaten normal değil mi? Sağım, yediklerimle destekleme, power pumping hepsini denedim ama pek değişiklik yok. Nasıl yeniden sütümü arttırabilirim? Ne yaparsam yapayım yetersiz olduğu için mamaya mı baslamalıyım? Benzer durum yaşayan anneler var mı🙏🏼
M

Melek Y. K.

8 Temmuz 2025 17:56
Bence mamaya başlama kararını vermeden doktorunuzla görüşün. Ek gıdaya da yavaş yavaş geçilecek bir aydasınız. Çişli bez sayısındaki düşüş havaların ısınmasıyla terlemeyle atılan sudan dolayı da olabilir. Bi de diş sancısını açlıkla karıştırıyor olabilirsiniz belki sürekli bir ağız açma halinde oluyorlar çünkü. Süt artışını bilmem ama gelen sütün hızını arttırıp bebeği tatmin edeb brewers yeast takviyesi var isterseniz ondan deneyin bir de.
H

Hiranur Y. K.

8 Temmuz 2025 19:01
Günde 3 litre su + rezene çayı + sağlıklı yiyecekler ben de 5.ay da süt azalması yasadim ve bunları yaparak artırdım en önemlisi su
B

Betül Ç.

9 Temmuz 2025 05:54
Su, uyku, motivasyon. Bol su iç, fırsat buldukça uyu, mümkünse çok gül. Komik video filan izliyodum ben 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir