Süt Azalması / Meme Reddi

143 görüntüleme
H

Hilal T.

18 Şubat 2026 19:41
Bebeğim 6,5 aylık erkek. 10 şubattan itibaren ben hastaydım ateşim yükseliyordu ve öksürüğüm vardı. Maalesef 14 şubat gecesi oğlum da hafif ateşlendi ve öksürüğü başladı. 15 şubat günü hasaydı ve daha az emiyordu. Hatta bu sebeple göğüslerim boşalamadığı için ağrımaya başlamıştı. Çocuğumun iyileşmek için bol anne sütüne ihtiyacı olduğu bildiğimden az da emse sık sık emzirdim zaten akşamına iştahı geldi bol bol emdi çok şükür. Ama ne olduysa ertesi gün göğsümde süt yok gibi yumuşacık. Çocuk emiyor emiyor süt inmesini hissetmiyorum çocuk yutkunmuyor ve sinirleniyor. 2 gündür böyle ve çok bariz meme reddi yapıyor. Acıksn da memeye gelsin diye ek gıda da vermedim bugün ama nafile. Çok üzlüyorum sütüm mü kesildi? Emziremezsem yavaş yavaş kesilecek bu meme reddi ne kadar sürer tavsiyesi olanlar var mı? Akşam uykusuna uzun uzn emerek dalardı 2 akşadır emmeden uyuyor yavrum aç mı uyuyor bilmiyorum acaba diş dönemiyle hastalık aynı ana geldi de meme reddi mi yaptı
P

Peri D.

18 Şubat 2026 20:08
Bende de aynı oldu maalesef sütüm zaten azdı iyice azalmış. Sağım yapınca şok oldum. Şimdi arttırmak için uğraşıyorum. İnşallah sixinki geçicidir
C

Cemre c.

18 Şubat 2026 20:43
Bol su iç memeyi vermeden önce gögüslerine masaj yap sıcak suyla yıka , çocuk emdikten sonra buz beze sar bezelye olabilir nohut buzlukta olan beze sar göğsünde bırak sonra sağ ,

Yulaf muz süt karıştır ye

Tahin pekmez ,bulgur pilavı günlük 3 litre su bana bunlae süt yaptı.
B

Begüm A.

18 Şubat 2026 22:22
Dereotu yiyebilirsiniz ve power pumping yapabilirsiniz bende de bunlar işe yaradı
I

Irmak B.

18 Şubat 2026 22:34
Böyle bir şey yaşamadım ama gece emzirmesi çok önemliymiş 3-5 arasında emmiyorsa da sağmaya çalışın isterseniz süt arttırıyormuş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir