Süt Azalması

117 görüntüleme
R

Rabia

6 Şubat 2026 09:10
Sütümü arttırıyorum sonra hemen azalıyor tavsiyeleriniz var mı? Sağım, emzirme çayları, yardımcı takviyeler vs kullanıyorum.
Ş

Şengül G. A.

6 Şubat 2026 10:00
Yorgunluk ile alakalıydı bende bu durum, vakit buldukça dinlenmeye özellikle 1 saat da olsa uyumaya çalışın.

Kuru beyaz dut, kuru elma ve kuru kayısıyı kaynatıp (1 litre kadar suda) suyunu içerdim bende fark yaratmıştı.

Bir de bestlak kullandım o da artış yapmıştı (doktorunuza danışın mutlaka)

Düzenli sağım zor oluyor bebek küçükken ama o da etkiliyor yada sık emzirme. Kolaylıklar dilerim herşeye rağmen tadını çıkarın bu dönemin çok özel bir dönem 🤍
R

Rabia

6 Şubat 2026 10:03
Bestlak değil de galactago ve lacmix kullanıyorum. Sanırım bebeğim göğsümü tam boşaltmıyor
B

Burcu B. Ö.

6 Şubat 2026 18:06
Rabia hanım lacmix nasıl faydasını gördünüz mü?
R

Rabia

6 Şubat 2026 18:08

Burcu Büşra Öztürk

Rabia hanım lacmix nasıl faydasını gördünüz mü?

1 hafta önce kullanmaya başladım çok etkisini anlayamadım
B

Burcu B. Ö.

6 Şubat 2026 18:08

Rabia

1 hafta önce kullanmaya başladım çok etkisini anlayamadım

Benimde üç gün oldu kullanalı
R

Rabia

6 Şubat 2026 21:36

Burcu Büşra Öztürk

Benimde üç gün oldu kullanalı

Siz gördünüz mü etkisini
B

Burcu B. Ö.

6 Şubat 2026 21:36
Yok zaten daha üç gün oldu yorumları çok iyiydi o yüzden almıştım zaten içinde bi sürü vitamin var diye doktorum olur demişti ama zaten etki edecekse bile bir haftada anca eder diyordu
R

Rabia

6 Şubat 2026 22:42

Burcu Büşra Öztürk

Yok zaten daha üç gün oldu yorumları çok iyiydi o yüzden almıştım zaten içinde bi sürü vitamin var diye doktorum olur demişti ama zaten etki edecekse bile bir haftada anca eder diyordu

Yani ben galactago, lacmix ve sağımla beraber 3 günde belirgin derecede artış görmüştüm fakat yine biraz sütüm azaldı gibi hissediyorum :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir