Süt Azalması
117 görüntüleme
R
Rabia
6 Şubat 2026 09:10
Sütümü arttırıyorum sonra hemen azalıyor tavsiyeleriniz var mı? Sağım, emzirme çayları, yardımcı takviyeler vs kullanıyorum.
Ş
Şengül G. A.
6 Şubat 2026 10:00
Yorgunluk ile alakalıydı bende bu durum, vakit buldukça dinlenmeye özellikle 1 saat da olsa uyumaya çalışın.
Kuru beyaz dut, kuru elma ve kuru kayısıyı kaynatıp (1 litre kadar suda) suyunu içerdim bende fark yaratmıştı.
Bir de bestlak kullandım o da artış yapmıştı (doktorunuza danışın mutlaka)
Düzenli sağım zor oluyor bebek küçükken ama o da etkiliyor yada sık emzirme. Kolaylıklar dilerim herşeye rağmen tadını çıkarın bu dönemin çok özel bir dönem 🤍
Kuru beyaz dut, kuru elma ve kuru kayısıyı kaynatıp (1 litre kadar suda) suyunu içerdim bende fark yaratmıştı.
Bir de bestlak kullandım o da artış yapmıştı (doktorunuza danışın mutlaka)
Düzenli sağım zor oluyor bebek küçükken ama o da etkiliyor yada sık emzirme. Kolaylıklar dilerim herşeye rağmen tadını çıkarın bu dönemin çok özel bir dönem 🤍
R
Rabia
6 Şubat 2026 10:03
Bestlak değil de galactago ve lacmix kullanıyorum. Sanırım bebeğim göğsümü tam boşaltmıyor
B
Burcu B. Ö.
6 Şubat 2026 18:06
Rabia hanım lacmix nasıl faydasını gördünüz mü?
R
Rabia
6 Şubat 2026 18:08
Rabia hanım lacmix nasıl faydasını gördünüz mü?
B
Burcu B. Ö.
6 Şubat 2026 18:08
1 hafta önce kullanmaya başladım çok etkisini anlayamadım
R
Rabia
6 Şubat 2026 21:36
Benimde üç gün oldu kullanalı
B
Burcu B. Ö.
6 Şubat 2026 21:36
Yok zaten daha üç gün oldu yorumları çok iyiydi o yüzden almıştım zaten içinde bi sürü vitamin var diye doktorum olur demişti ama zaten etki edecekse bile bir haftada anca eder diyordu
R
Rabia
6 Şubat 2026 22:42
Yok zaten daha üç gün oldu yorumları çok iyiydi o yüzden almıştım zaten içinde bi sürü vitamin var diye doktorum olur demişti ama zaten etki edecekse bile bir haftada anca eder diyordu