Süt Azalması

111 görüntüleme
B

Başak

26 Kasım 2025 06:50
3 ay önce doğum yaptım bu haftada ilk defa adet oldum sütüm yarı yarıya azaldı zaten azdı iyice azaldı adet kaynaklı mıdır düzelir mi bilgisi olan var mı
B

Buket ..

26 Kasım 2025 07:10
Göğüs yumuşadığı için mi azaldığını düşünüyorsunuz yoksa bebek doymuyor gibi mi
B

Başak

26 Kasım 2025 07:10
Çalışmaya başladığım için genelde sağıyorum ordan anladım azaldığını
C

Cennet Ç. ..

26 Kasım 2025 07:12
Sütün azalması.ated ten dolayı olmaz genelde üzüntü korku sütü çeker beslemene iyi bak bol su yeşillik tüket doğum sezeryan.sa oda etkiler benim de sütüm azdı .mama yala büyüdüler
B

Buket ..

26 Kasım 2025 07:15
Sağmak emme refleksi kadar güçlü olmayabiliyor siz bol sıvı ve sağlıklı kalori ile beslenmeye devam edin bestlak damla da kullanabilirsiniz adet döneminde de süt akışı yavaşlayabiliyor
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 07:36
Merhaba; süt azalmasını kesin etkiler mi bilmem ama kendi deneyimim bana da hep sanki reglinin ilk iki günü daha az sütüm var gibi gelirdi.. Sonuçta hepsi hormonal bir durum olduğu için azda olsa etkileniyor olabilir ama bu halk arasında söylenen adet gören kadının sütü kesilir söylemi doğru değil 🙏🏻. Süt değişken bir şey tadı değişir,akışı değişir, rengi değişebilir, bazen az bazen çok. Siz çok düşünmeyin. Suyunuzu için, mutlaka dinlenin, bebeğinizi emzirin, strese girmeyin 🌸☺
G

Gdkmc

26 Kasım 2025 07:40
Adet kaynaklı. Adet olunca sütte azalma oluyor. Gözlemleyin adetinizden sonra

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir