Süt Azalması

181 görüntüleme
E

Esra S.

31 Temmuz 2025 13:37
Kızım 2 buçuk aylık emziriyorum. Sabah uyandığımda süt akmış olarak uyanırdım göğüslerim şiş halde. Ateşli bir grip geçirdim. Parol desteği aldım sadece ama Şuan o şişlik o akma yok. Gün içinde göğüslerim boş. Bu süt kesilme belirtisi midir? Ne yapabilirim?
d

derya ö.

31 Temmuz 2025 14:08
2 veya 3 aydan sonra memeler terbiye oluyor diye biliyorum sizin dediniz gibi benimde üstüm ıslanırdı bende bir veya iki kez ateşli grip oldum ama memeler belli bir aydan sonra yanak yumuşaklığında olması normalmiş bebeğin ihtiyacına göre süt üretimi gerçekleşirmiş ve gergin memede ilk süt yani biraz daha sulu süt olur yumuşakta son süt daha yoğunmuş bunları takip ettiğim bir emzrime danışmanı söylemişti sağım yaparak sütün miktarını ölçmekte yanlışmış bazen az veya çok çıkarmış eğer sütümüzün azaldığını hissederssk ve bebeğin (bebeğin kilo az alması veya almaması gibi veya başka sabepşer) sağım yoluyla artıra bilirmişiz şimdi benim bebeğim 7 aylık göğüslerim yumuşak ve yok gibi geliyor ama bebeğimin gelişimi güzel yani bol su ve sebze tüketin ve strese girmeyin ❤
Selen B.

Selen B.

31 Temmuz 2025 14:22
Bende sanki azaldı gibi hissediyorum. Power pumping e başladım 3 gün sonra fark görülebiliyormuş inşallah 🙏
E

Esra S.

31 Temmuz 2025 14:32
Çook teşekkür ederimm ❤️
M

Melike U.

31 Temmuz 2025 15:16
Bende aynı sorunu yaşamıştım terbiye sanırım 1 hafta içerisinde normale döndü şişlik gidiyor bebek çektikçe gelmeye başlıyor.
F

Figen A.

1 Ağustos 2025 14:19
valla ben de yana yakıla napıcam çocuğum doymazsa diye düşünüyordum 2. ayımıza girdik aynı şekilde göğüslerim indi sütüm az geliyo gibi hissediyordum bu başlık ve yanıtlar içimi ferahlattı teşekkürler
E

Esra S.

1 Ağustos 2025 14:22
Benimde içimi çok ferahlattınız teşekkür ederim tekrar. Özellikle derya hanım ❤️
d

derya ö.

1 Ağustos 2025 14:56
🥰🥰🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir