Süt Azalması
114 görüntüleme
C
Ceren B. K.
20 Temmuz 2025 19:51
Merhabalar. Kızım 6,5 aylık. Şimdiye kadar sütüm gayet yeterli geliyordu. Kızım sürekli emiyordu. Ancak bir süredir sütüm azalmaya başladı. Bestlak damla kullanıyorum. Eskiden faydasını görürdüm ama artık görmüyorum. Ne yapmalıyım artması için? Acaba sıcaktan mı azalmıştır?
Ş
Şeyda B.
20 Temmuz 2025 19:53
Muhakkak sıcaktan benimde öyle olmuştu su miktarını iki katına çıkardım günlük nerdeyse 4,5-5litre içtim gece de dahil toplamda ve bebeğime sürekli meme teklif ettim çünkü süt üretim mekanızması talebe bağlı böylelikle eski haline döndü
C
Ceren B. K.
20 Temmuz 2025 19:54
Sürekli emiyor benim bebeğim de aslında. Ama çalışmaya başladığım için tabii sabahları emziremiyorum. İşyerinde süt sağmaya çalışıyorum. Bir de çoklu besin alerjisi var diyet yapıyorum. O da etkiledi belki de. Gerçekten çok üzülüyorum.
Ş
Şeyda B.
20 Temmuz 2025 20:00
Hele üzülmek zaten sütü inanılmaz etkiliyor siz elinizden geleni muhakkak yapıyorsunuz bebeğiniz sizin canınız ciğeriniz çok iyi anlıyorum birde diyet yapıyormuşsunuzoda etkilemiş olabilir tavsiyem yüksek proteinli beslenmeniz şayet besin alerji diyetinizde yumurta yoksa günde 2hatta 3yumurta haftada bir iki kez akşam yemeğinde ciğer balık et yemeniz de sütümüzün kalitesini arttıır
C
Ceren B. K.
20 Temmuz 2025 20:01
Çok teşekkür ederim. Maalesef yumurta alerjisi de var:(
S
Sema
20 Temmuz 2025 20:14
Sütünüzü 20 dk sağın 10 dk bekleyin tekrar 10 dk sağın tekrar bekleyin bunu belli aralıklarla yapın artar sütünüz gündüz emmediği için meme ucu uyarılmıyor ondan olabilir. Siz sıkıntı ettikçe süt azalır rahat olun zaten ek gıda dönemi de başlıyor tadımlar vs ilerde içemesi de azalır
C
Ceren B. K.
20 Temmuz 2025 20:18
Çok teşekkür ederim. Biraz stres de etkiledi sanıyorum. Bu yöntemi de uygulayacağım
S
Sema
20 Temmuz 2025 20:56
Rica ederim içiniz rahat olsun☺️