Süt Azalma

150 görüntüleme
S

Sedef Ç.

23 Temmuz 2025 21:08
merhaba bebeğim 2.5 aylık 3-4 gündür sütüm çok az geliyor doymuyor emiyor 10-15 sn bırakıyor bende tekrar vermeye çalışıyorum doymadıgı için mama takviyesine başladım doktoruma henüz söyleyemedim bir sakıncası olur mu sütüm tekrar çoğalabilir mi
G

Gözde K.

23 Temmuz 2025 21:13
Merhaba dilruba demirezerin ürünlerinden kullanmıştım ben faydasını gördüm birde e bebekte satılan süt arttırıcı granül şeklinde olan çaylar var denemenizi tavsiye ederim
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

23 Temmuz 2025 21:27
Merhaba sütünüzü arttırmak için süt kanallarını uyarmalıyız. Nişasta nane maydanoz gibi şeyler sütün azalmasına sebep olur. Bol sıvı yeşillik kuruyemiş tarzı şeyler tüketebilirsiniz . Süt üretiminde arz talep vardır. Bebek ne kadar süt isterse ki bunu emmeyle vücuda belli eder o kadar süt üretilir. Şu an emme de sorun yaşıyorsanız emmenin yerini sağımla destekleyebilirsiniz
A

Ayşe N. D.

23 Temmuz 2025 22:17
Kilo alımı yeterli ise mama gereksiz diyor hekimler boş yere mama başlamamak gerekiyormuş biz anneler asla emin olamıyoruz yavrularımızın doyduğundan :) sabah akşam 1 fincan rezene içebilirsin veya süt artırıcı çaylardan yararlanabilirsin
A

Alp

24 Temmuz 2025 07:12
Sedef hanim bebegi emzirince kalan sutunuzu sagin beyine sut uret sinyali gitsin.e bebekte promalt icecegi,milkin kapsul var alin icin.birde anne cayi var arada takviye.bollasacak sutunuz.birde 5 hurma,5incir,5kuru uzum,2 avuc kuru dut kaynatin 15 dak rondodan gecirin sut artana kdr dvm edin
D

Dilara Ç.

24 Temmuz 2025 07:54
Merhaba sutut artırmak için günde 3 litre su sürekli emzirmek ve bulabilirseniz marketlerde kuru incir bulun günde iki tane tüketin ve geceleri bebeğini uyuncada sizde uyun çünkü gece süt üretim çok iyi oluyor
S

Sedef Ç.

24 Temmuz 2025 09:25
şuan göğüs pompa serviste oldugu için sağamıyorum o yüzden mama takviyesine başladım önerdiğiniz çoğu şeyi de yapıyorum bakalım inşallah artar
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

24 Temmuz 2025 12:00
Merhaba sütünüz tekrardan artar ama bebeğin verdiği tepki şu nedenden dolayı kaynaklanır biberon verdiğiniz için Bebek’te memeden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamış. Size önerim biberonu bırakıp sadece emzirme ile devam etmeniz olacaktır stres yapmayın emzirme sonrası sağım yapın ne kadar çok göğüsünüzü çalıştırırsanız o kadar çok süt Üretirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir