Süt Arttırtma

126 görüntüleme
S

S A.

13 Ocak 2026 20:55
Bebeğim memeyi reddediyor sağıyorum ama sütüm az ne yersem ne yaparsam artar yardımcı olur musunuz
S

Sibel A.

13 Ocak 2026 20:57
Bol su ennnn önemlisi.Gerçekten 3 litre için yani.Dereotu yiyin sabahları
Bestlak damla kullanın uyku her fırsatta uyuyun imkanınız var sa
L

Leyla.ekin

13 Ocak 2026 21:03
Sibel hanıma ek olarak incir ve üzüm tabi bu mevsimde bulmak zor ben kuru incir tuketmıstım bi ara sutum azaldıgında işe yarıyor uzum de baya işe yaramıstı
Hatice C. .

Hatice C. ..

13 Ocak 2026 21:10
Rezene çayı , sıcak duş , uyku, aç kalmamak ve bol bol su tüketimi
B

Berivan A. A.

13 Ocak 2026 21:13
Benimde öyleydi sağıyordum ama her fırsatta emziriyordum özellikle de uykuya dalmak üzereyken emzirmeye çalışıyordum Ben de kuru dut çok işe yaramıştı ve salata bol yeşillikli salata
G

Gözde Ç.

13 Ocak 2026 21:24
Ebebek promaltları benim sütümü arttırdı tavsiye ederim hem şeker ihtiyacını karşılıyor hemde süt arttırıyor şeker ihtiyacını karşıladığı için ayrıca susatıyor su zaten en önemlisi :)
T

Tuğçe

13 Ocak 2026 21:24
Kesinlikle bol su ve bol sağım. Bir de Humana stiltea bende çok işe yaradı
Sena E.

Sena E.

13 Ocak 2026 21:25
Bestlak damla düzenli kullanımda çok fazla süt arttırıyor
O

Ozlem

13 Ocak 2026 21:26
Düzenli bi şekilde sağımınızı yapın ihmal etmeyin gece de aynı şekilde. Biraz yorucu bir süreç ama sütünüz artıkça sağım aralığını açarsınız. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Rezene çayı iyi geliyor. Bir yerde okumuştum maden suyu karadut özü karısımıda iyi geliyormuş. Yulaf ezmesi incir hurma yeşillikler iyi geliyor. Gegi anne çayı var artırıyor bende. Sağım yaparken flanşınız sizin ölçülerinize uygun mu ayrı bir flanş aldınızmı. O da çıkan cc yi etkiliyor. Artasaya kadar power pumping yapabilirsiniz.olabildiğince dinlenmeye çalısın. Ten tene temas yapmayı ihmal etmeyin .
E

Elçin G.

13 Ocak 2026 21:26
Ben dut kuru incir kaynatıp komposto içiyordum sonra doktorum b12verdi solgarın o arttırdı bide takviye emziren anne için onu içtim omega3lü var o şekilde mamayı bıraktım 1aylıktı hala daha anne sütü birde sağdığınızın 3 katını bebek emerken çekiyormuş denemekten vazgeçmeyin tahin falan da iyi geliyor diye bende yedim bol su beslak damla kullandım birde vitaminlerimi yorgunluğumu bile alıyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir