Süt Arttırmak
203 görüntüleme
S
Sibel Y.
10 Ağustos 2026 18:27
arkadaşlar bebeğim dokuz aylık ek gıdayla arası yok sütüm de damla damla geliyor göğsümde ağlıyor süt arttırmak için kullandığınız yöntemler var mı malt içecek ve solgar denedim pek etkisini görmedim başka önerisi olan varsa çok sevinirim
N
Nur A.
10 Ağustos 2026 18:43
Merhabalar süt artırmak icin ben gunde 1 kase yogurt içine 2-3 yemek kaşığı yulaf ve 2 yemek kaşığı tahin karıştırıyorum. Hem sutun kalitesini hemde sütü artiriyor ve 3 litreye yakın su içiyorum. Bayağı ise yaradı. Ama duzenli tuketmek fayda sagliyor birde hafta icinde 1 kere ya da iki kere soda limon dereotu yapıyorum. Denenebilir herkeste ise yarar mı bilemem ama ben faydasını gördüm.
E
Ebru B.
10 Ağustos 2026 18:47
Benim ilk ay pek yoktu kg alamadı mamaya başlandı Bi kaç ay hem emdi hem mama kullandık sonra mamayı bıraktık artması için bişi yapmadım ne kadar sık emerse o kadar süt geliyor bence
S
Songül
10 Ağustos 2026 18:49
Günlük su tuketin 2.5 _3 litre iç . Sütü arttırıyor . Ayrıca protein agırlıklı beslenmek de sütün kalıtesini arttırır. Kwmik suyu ,et ,tavuk ,
B
Beria K.
10 Ağustos 2026 18:50
Sütü en çok arttıran şey bol bol sağım yapmak 3 saate bir mutlaka sütünü sağ az geliyor deme sağdıkça artacaktır ve sıvı tüketimi
H
Hatice A.
10 Ağustos 2026 20:10
Bestlak damla ve galactago pro takviye kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Ayrıca Bol su iyi beslenme ve iyi dinlenme ile artıyor. Stres yapmayın bir de, ilk oğlumda stres ve üzüntüden sütüm kesilmişti😢
H
Halime A.
10 Ağustos 2026 20:28
E bebekte Malta içeceği var bende çok işe yaradı
S
Seher K.
10 Ağustos 2026 20:59
Aynı durumu yaşamış biri olarak bol su ve bol emzirme önemli süt az olduğu için emmiyor huzursuzlanıyorsa her emzirmeden hemen sonra kalan sütü sağın süt olmasa da sağın memeyi uyarın emin olun artıyor yiyecekler sadece sütün kalitesini arttırıyor sütü arttıran bu önerdiklerim bence 🌸
Yükleniyor...