Süt Arttırma Buzluğa Stok
228 görüntüleme
Y
Yeliz A.
17 Temmuz 2026 22:15
Merhabalar bebeğim on aylık tek göğüs emiyor diğerinden süt hala geliyor ama cok az onuda sağacağım iki ay sonra işe başlayacağım stok yapmak için süt arttırıcı ne önerirsiniz bu saatren sonra yinede artarmı

Begüm A.
17 Temmuz 2026 23:11
Benim kızım hiç emmedi 9 aydur sağıyorum çevredeki herkes emmezse azalır vs dedi ama 2 3 saatte bir sağım yaparak düzenli beslenerek bol yeşillik tüketerek ve en önemlisi bol su içerek artırdım sütümü
Y
Yeliz A.
17 Temmuz 2026 23:27
Şimdi sağdım emzirdimten sonra yirmi cc filan anca bakalım denicem teşekkür ederimm
S
Simge ..
Premium Üye
17 Temmuz 2026 23:33
Bir emzirme danışmanı marifetin su tüketiminde olduğunu söylemişti bana. Eskiler tatlı ye süt olsun dermiş ama işin sırrı tatlının sizi susatmasıymış.
Günde en az 1 adet Havuç tüketin, kurudutu kaynayan suya atın demleyin, bir de suyu iyi tüketir stresi azaltırsanız herşey istediğiniz gibi olur inşallah
Günde en az 1 adet Havuç tüketin, kurudutu kaynayan suya atın demleyin, bir de suyu iyi tüketir stresi azaltırsanız herşey istediğiniz gibi olur inşallah
E
Ece ..
17 Temmuz 2026 23:33
Şimdi sağdım emzirdimten sonra yirmi cc filan anca bakalım denicem teşekkür ederimm

Afranur K.
17 Temmuz 2026 23:45
Yeliz hanım, bağımsız olarak bir şey söylemek isterim. Benim kızım buzluk sütünü içmedi, biberon ya da sulukla da içmeyi kabul etmedi. Size önerim sağdıktan sonra sütü kızınıza içirin eğer kabuk ederse bu eforu harcayın.
Sağım yapmak, bebeğin içmediği öğünleri kollamak, sterilizasyon yapmak vs. Ekstra yorucu eylemler. Bundan dolayı uyarmak istedim. Bu durumu yaşayan tek anne de değilim bir kaç kişide de bu sorunun yaşandığını gördüm. Emek vermeden önce bence bi deneyin.
Bu arada her şey sudan geçiyor, suyu güzel tüketirseniz ve gece 1 tane sağım eklerseniz sütünüzün artacağını görürsünüz.
malt içecekleri, hoşaflar vs. Çok yazılıyor ve kullanılıyor ama kendim diyetisyen ile zayıflamaya çalıştığım için diyetisyenimin en çok takibini yaptığı konu su ve bol yeşillik. Sütümde azalma olmadan kilo verdiğim için size de önerim şu miktarını arttırmak olur.
Sağım yapmak, bebeğin içmediği öğünleri kollamak, sterilizasyon yapmak vs. Ekstra yorucu eylemler. Bundan dolayı uyarmak istedim. Bu durumu yaşayan tek anne de değilim bir kaç kişide de bu sorunun yaşandığını gördüm. Emek vermeden önce bence bi deneyin.
Bu arada her şey sudan geçiyor, suyu güzel tüketirseniz ve gece 1 tane sağım eklerseniz sütünüzün artacağını görürsünüz.
malt içecekleri, hoşaflar vs. Çok yazılıyor ve kullanılıyor ama kendim diyetisyen ile zayıflamaya çalıştığım için diyetisyenimin en çok takibini yaptığı konu su ve bol yeşillik. Sütümde azalma olmadan kilo verdiğim için size de önerim şu miktarını arttırmak olur.
Y
Yeliz A.
17 Temmuz 2026 23:58
Yeliz hanım, bağımsız olarak bir şey söylemek isterim. Benim kızım buzluk sütünü içmedi, biberon ya da sulukla da içmeyi kabul etmedi. Size önerim sağdıktan sonra sütü kızınıza içirin eğer kabuk ederse bu eforu harcayın.
Y
Yeliz A.
17 Temmuz 2026 23:59
Hiç stres olmayın sağımla çıkan süt anlık göğsünüzde olan sütü gösterir. Bol su için imkanınız varsa dinlenin zaten artıcaktır ama bu konuda dikkatli olmanızı öneririm ben süt arttırıcam stok yapıcam diye mastit oldum o yüzden sağımı elle yapmanızı öneririm. Hastane tipi makina benim canımı okudu hem göğüs ucu yaralarıyla aylarca uğraştım hemde 2 kere yüksek ateş hastanelik oldum.

Afranur K.
18 Temmuz 2026 00:05
çok teşekkür ederim benim bebeğim biberonu beş aylıkken bıraktı bıraktığı dönemde buzluk sütünü bi kaç kere farklı içirmeye çalıştım ama içmedi ben hep biberoma yordum haklısınız bir deneyeyim ama içmesse ne yapmam lazım bi fikriniz var mı işteyken günlük sağıp dolaba koyup dondurmadan içirsem içermi acaba bir yaşına girdiğinde işe başlayacağım gün içinde süt almassa ne olur bilemiyorum
Kızım şu an 9 aylık, ben aktif çalışıyorum. Kızım çalışırken yanımda kalıyor, bakıcı iş yerinde bakıyor ama çok yoğun tempo ile çalıştığım için 4 saatte bir emziriyorum. Bazen 5 saate kadar uzuyor bu durum. Bu 4-5 saat içinde genellikle kahvaltı-öğle yemeği ve ara öğün ile geçiştiriyor.
Tahminimce 1 yaşına geldiğinde de katı gıda önde olacağı için bu emme sayısı da azalacaktır.
Y
Yeliz A.
18 Temmuz 2026 00:31
Ben denedim, sütü sağdım bir sonraki gün annem içirmeye çalıştı. Maalesef tükürdü 🫠
Kızım şu an 9 aylık, ben aktif çalışıyorum. Kızım çalışırken yanımda kalıyor, bakıcı iş yerinde bakıyor ama çok yoğun tempo ile çalıştığım için 4 saatte bir emziriyorum. Bazen 5 saate kadar uzuyor bu durum. Bu 4-5 saat içinde genellikle kahvaltı-öğle yemeği ve ara öğün ile geçiştiriyor.
Tahminimce 1 yaşına geldiğinde de katı gıda önde olacağı için bu emme sayısı da azalacaktır.
Yükleniyor...