Süt Arttirma
53 görüntüleme
S
Seda C.
27 Mart 2026 03:26
sütum yeterli degildi bebegimde kucuk dogdu bir emzirme danismani ile sit arttirma programina basladik eds kasik biberon ve sagim olarak ilerledik gunde 6 sagim 6 emzirme olarak 12 uyari veriyordum mutlaka gece 1-5 arasi sagim yapiyor ve domperidon etken maddeli ilac kullaniyordum boylelikle 2 ay sonra gunluk tum sagimlarla iki gogus 30ml lerde olan sutumu 100 mle cikardim en son yukselmedigi icin kanlarima bakti ve goguste doku azligi olabilir dedi ( low glandular tissue) ergenlikte ve hamilelikte gogusum hic buyumedin zaten (yetiskinken gogus buyutme ameliyati oldum) goguslerim 4cm kadar ayrik, 2.5 ayin sonunda pes ettim artik sagim yapmiyorum bebek meme ihtiyaci hissetiginde meme veriyorum ama tabi sut pek yok. dogru bir yol izlemismiyim konulan tehsis dogrumudur?
E
Edanur A.
27 Mart 2026 04:09
Adımlarınız tanınız ne kadar doğru bilmiyorum ama elinizden geleni yapmışsınız ben de çok uğraştım olmadı yetmiyor demek ki bazen gerçekten olmuyor diye kabul ettim artık herkes emzir artan dedi emzirdikçe emzirdim artık göğüslerim yara oldu yine de emzirdim en sonunda pes ettim Çünkü mücadele ettikçe keyifli bir hal olmaktan çikiyor daha stresli daha yıpratıcı bir hal alıyor. Evet anne sütü çok önemli ama müthiş bir dayatma sonucu daha stresli ve daha kötü bir hal alacağına emeceğini emsin ne içerse kalanı mama diyerek devam ediyorum artık
S
Seda C.
27 Mart 2026 04:17
cok haklisiniz yani uzuluyorum ama sagim yaparken ihmal etmek zorunda kaldigim bir bebek var ve desteksiz tek, reflusu var az ve sık besleniyor kucuk dogdu kilo almasinlazim azmi besledim cokmu besledim memeden ne kadar aldi derken icinden cikilmaz bir hal aldi, zaten olmuyor dedikce duyulan o emzir cogalir beni delirtti. destegin icin tesekkur ederim 🌸
E
Edanur A.
27 Mart 2026 07:54
Bence en güzel anların tadını çıkarın emzirmeye devam edin istedikçe verin istemediği yerde ne bebeğinizi ne de kendinizi zorlamayın. Sürekli bir emiyor mu sorusu var içime sine sine emmiyor diyorum aman şöyle anne sütü böyle anne sütü diyene yok ne yapayım aç mı kalsın diyorum önlerini alıyorum ha bu sefer sen yersen olur diyorlar tam 10 kilo aldım daha da mı yiyim diyorum yani kimseyle mücadele etmeden kendin kabul ederek sürecine devam edersen daha mutlu olursun diye düşünüyorum
Yükleniyor...