Süt Arttırma
209 görüntüleme
Ö
Özge K.
15 Aralık 2025 13:17
 Emzirme danışmanından program alıp sütün de artış olan var mı
B
Büşra K.
16 Aralık 2025 20:09
Emzirme danışmanı değil ama, internetten super pump breastfeeding i araştırmanızı öneririm. Sağım yaparak sütü arttırma konusunda çok etkili olduğunu araştırmıştım. Ve kompostu kesinlikle işe yarıyor içine kuru dut ve kuru incir de atarak etkisini arttırabilirsiniz. Ve tabiki bebeğiniz ne kadar sık emerse o kadar çok artıyor sütünüz. Ben dönemsel azalmalarda(su içmeyi azalttığımda vs) bunlarla düzene sokuyorum
E
Ebru
23 Aralık 2025 02:54
Emzirme danışmanından destek aldım ama hiç bir etkisi olmadı , bende artırmaya çalışıyorum fakat umutlarım tükendi artık, kendimi iyi hissetmiyorum. Sütüm artmadı azalıcak iyice diye de stresten çok kötü oldum gerçek bir çözüm arıyorum. Yiyecekler , takviyeler hepsi boş gerçekten doğrusunu bilen biri söylesin

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
23 Aralık 2025 07:13
Özge Karaman hanım doğru yöntem ve uygulamalarla sütünüz de tabii ki artış olur sadece sağımı ne için yapacağımız çok önemli. Sadece sağım ile süt artmaz sağımla birlikte diğer yöntemleri de uygulamamız gerekiyor ki sütümüzün miktarında artış gözlemleyelim. İletişime geçmek isterseniz yardımcı olurum 05060389958 🤗

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
23 Aralık 2025 07:14
Ebru hanım bebeğiniz kaç aylık bebeğinizi emziriyor musunuz mama kullanımı var mı bunların cevabına göre size yönlendirme yapabilirim 05060389958  numaralı hat üzerinden ayrıntıları paylaşmanızı rica edeceğim sizden 
Ö
Özge K.
23 Aralık 2025 07:24
Ebru hanım e bebekten üyeliğiniz varsa daha önce alışverişiniz olduysa telefonunuza emzirme danışmanlığı kazandınız diye bir mesaj geliyor ben o mesaja girdiğimde bir danışman‘dan ücretsiz yardım aldım sabah sağım yöntemine yaptım 20 dakika sağım 10 dakika mola 10 dakika sağım 10 dakika mola 10 dakika sağım olarak ve her emzirdidikten sonra kalan sütü sağım yaparak boşalttımve sütüm de artış oldu ve sadece suyu bol içtim denemenizi tavsiye ederim ben faydasını gördüm
E
Ebru
23 Aralık 2025 09:29
Online ücretli danışmanlık aldım . Ücretsiz olarak gebe okulunun danışmanıyla görüşmeler yaptım. Ne yesem ne içsem yaramadı . Sağım yaptıkça az çıktıkça moralim bozuluyor. Her şey stres oluşturdu bende şu an kalan tek neden stresten artmıyorsa artmıyordur sütüm. Bende kendimi toparlamaya çalışıyorum ama aklım hep sütüm yeticek mi kaç ml mama versem doyar ağlamaz diyorum
Ö
Özge K.
23 Aralık 2025 09:34
Canım inan bak aynı sorunları yaşadık ki benim bebeğim de uzamış sarılık da vardı 27 değerle hastaneye yatış yaptık biz de sağda beş cc on cc 30 cc geçmiyordu dediğin gibi çok stres yapıyordum ama işin doğrusunu öğrenildikten sonra stres yapmayı bıraktım mesela bebeğini emziriyorsun ya bebeğin emmeyi bıraktıktan sonra elinle göğsünü sık hala sütün geldiğini göreceksin memelerin yumuşak olması sütün olmadığı anlamına gelmiyor o çocuk çektikçe süt akışı devam ediyor arttıkça otomatik olarak sütün de artacak şu an bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama bu işi ticarete dökmemiş danışmanlara baktığında onların da söylediği tek bir şey var sizin pompaylasdığınız süt sizin ne kadar sütünüz olduğunu asla göstermez çünkü çenesi ile çektiği kadar o güçte hiçbir pompa çekim yapamaz ve her çocuğun emzirirdikten sonra sana dediğim gibi elinle göğsünü sıktığında sütün geldiğini görüyorsan demek ki sütün varve buna baktıkça stresin azalacak demek ki hâlâ sütün varsa göğsünün boş ya da dolu olmaması önemli değil orada sürekli emdiçe vücut zaten süt üretiyor
Ö
Özge K.
23 Aralık 2025 09:36
Instagram’da kullanıcı adı emzirenanne diye bir hesap var onu takip etmeni öneririm biraz daha rahatlarsın
G
Gülendam ..
23 Aralık 2025 10:05
Öncelikle stresi bırakmalısın. Ben tek göğüsle besliyorum ve hangi doktora gitsem sağım yapmak sütünü çoğaltmaz dedi. 2 tane sağım makinesi değiştirdim sağdıkça çıkan ml miktarı seni daha çok üzüyor çocuğu ne kadar sık emzirirsen o kadar çok çoğalıyor sütün ve günde 3 lt su içmeyi ihmal etme. Doktorum bana lacmix kapsül vermişti onun çok faydasını gördüm ben. Kendini strese sokma sen ne kadar mutlu olursan bebeğinde o kadar huzurlu oluyor.
G
Gamze M.
23 Aralık 2025 10:42
@Gülendam lacmix kapsülü sadece anne sütü arttırmak için mi verdi doktorunuz başka bir yararı da oldu mu
G
Gülendam ..
23 Aralık 2025 15:41
Süt artırımı için verdi o da emme süresini uzatıyor @Gamze Matlıoğlu