Süt Arttırma

124 görüntüleme
M

Mariye Y. ..

30 Temmuz 2025 20:31
Kızım 7 aylık sütüm cok cok azaldı neler yapilabilir tecrübeleriniz varsa yazın lütfen
H

Hiranur Y. K.

30 Temmuz 2025 20:34
Merhaba benim için sütü tek artıran şey su oldu. Su az içtiğim günler sütüm azaldı düzenli ve çok içtiğim günler sütüm hep iydi. Su Su ve su diyorum 😊 onun haricinde günde bir bardak rezene veya anne sütü artırıcı çay humana kullanabilirsin ama bence su içmeden bunlar etkisiz
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

30 Temmuz 2025 20:56
Merhaba sıvı alımı, yeşil sebzeler , sağlıklı beslenmek kısacası ,sütün artmasına etki eder. Eğer bebeğiniz eskisi kadar emmiyorsa süt üretimi arz talep dengesinde bir süreç olduğu için emmeyi taklit eden sağımlar yapabilirsiniz
Ü

Ünzile T.

30 Temmuz 2025 21:16
Bebeğim 4 aylık emmeyi bıraktı ben sağarak veriyorum günde 3 defa süt 3 defa mama şeklinde . Bu şekilde sütüm azalır mı bilemiyorum daha fazla sağımda göğüsler yara olmaya başladı 3 ile sınırlandırdım. Böyle bir durum yaşayan var mı . Bu şekilde ilerlemek oldukça zor maalesef süt gitmesin diye uğraşıyorum
Ş

Şevval N. K.

30 Temmuz 2025 21:20
Bol su uyku ve sağım yapmak düzenli bir şekilde
Ş

Şevval N. K.

30 Temmuz 2025 21:21
Ayriyeten süt arttici damlalar var bende bestlak işe yaradı aynı şekilde 4 buçuk aylık bebeğim var sadece 1 ay emdi sagarak veriyorum
Ş

Şevval N. K.

30 Temmuz 2025 21:22
Ünzile hanım flanşınizi göğsünüze uygun alın ve her sağım öncesi zeytinyağı sürün iyi gelir
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

30 Temmuz 2025 21:59
Süt arttırıcı tarifler uygulayabilirsiniz bol su ve bebeği emmeye teşvik edebilirsiniz gece emzirme yapabilirsiniz
İsterseniz bunkonuda yardımcı olabilirim Samsunçocukgelişimiveuyku sayfasından bana ulaşabilirsiniz
İ

İrem N. B.

30 Temmuz 2025 22:07
Bol bol su ve rezene çayı , bestlak damla, e bebekte promalt var içecek oda bayağı bi göğüsü dolduruyor ve hurma sütün kalitesini aşırı arttırıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir