Süt Arttırma

83 görüntüleme
M

Meryem S. G.

22 Temmuz 2025 08:22
Sütünüzü arttırmak ve yağlandırmak için ne kullanıyorsunuz
Fatma N. Ç.

Fatma N. Ç.

Emzirme Danışmanı

22 Temmuz 2025 08:33
Merhabalar , bi emzirme danışmanı ve 10 aylık bir bebek annesi olarak söylüyorum. Sütünüzü en net artıracak şey düzenli emzirmektir. Özellikle gece emzirmelerini aksatmamak gerekir. Eğer bebeğiniz uyuyorsa ve uyandırmak istemezseniz mutlaka 3 saat aralıkla sağım yapmanızı öneririm. Protein kaynaklı beslenmeye özen gösterin sütünüzün kalitesini artıracaktır. Kemik kaynatıp içebilirsiniz güzel güzel çorbasınınyapabilirismiz . Sabahları yumurta tüketimi sağlayın. Bi dönem malt içecek tüketmiştim . Kendim Rezene çayı dışında hiç bir ekstra kullanmadım. Rezene tohum olarak alıp kendim demledim.Fakat yine de kullanmak isterseniz . Malt içecekler var alkolsüz seçeneklerde Migros mağazalarda bulabilirsiniz süt artırıcı seçenek olarak geçiyor. Kullanan danışanlarımdan iyi dönüşler almıştım. Tabiki eczaneden alabileceğiniz hap formda süt artırıcılar var yine içeriği Rezene , yasemin gibi bitki özlerinden oluşuyor. Ama dediğim gibi özü
M

Meryem S. G.

22 Temmuz 2025 08:35
Düzenli emziriyorum gündüzleri geceleride bazsn 3 bazen 4-5 saatte uyanıyo 4 aylık kızım önce rezene içmiştim tohumunu tekrar deneyeyim
Birde lohusa yağı duydum ama

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir