Süt Arttırma
83 görüntüleme
M
Meryem S. G.
22 Temmuz 2025 08:22
Sütünüzü arttırmak ve yağlandırmak için ne kullanıyorsunuz

Fatma N. Ç.
Emzirme Danışmanı
22 Temmuz 2025 08:33
Merhabalar , bi emzirme danışmanı ve 10 aylık bir bebek annesi olarak söylüyorum. Sütünüzü en net artıracak şey düzenli emzirmektir. Özellikle gece emzirmelerini aksatmamak gerekir. Eğer bebeğiniz uyuyorsa ve uyandırmak istemezseniz mutlaka 3 saat aralıkla sağım yapmanızı öneririm. Protein kaynaklı beslenmeye özen gösterin sütünüzün kalitesini artıracaktır. Kemik kaynatıp içebilirsiniz güzel güzel çorbasınınyapabilirismiz . Sabahları yumurta tüketimi sağlayın. Bi dönem malt içecek tüketmiştim . Kendim Rezene çayı dışında hiç bir ekstra kullanmadım. Rezene tohum olarak alıp kendim demledim.Fakat yine de kullanmak isterseniz . Malt içecekler var alkolsüz seçeneklerde Migros mağazalarda bulabilirsiniz süt artırıcı seçenek olarak geçiyor. Kullanan danışanlarımdan iyi dönüşler almıştım. Tabiki eczaneden alabileceğiniz hap formda süt artırıcılar var yine içeriği Rezene , yasemin gibi bitki özlerinden oluşuyor. Ama dediğim gibi özü
M
Meryem S. G.
22 Temmuz 2025 08:35
Düzenli emziriyorum gündüzleri geceleride bazsn 3 bazen 4-5 saatte uyanıyo 4 aylık kızım önce rezene içmiştim tohumunu tekrar deneyeyim
Birde lohusa yağı duydum ama
Birde lohusa yağı duydum ama