Süt Artirma
106 görüntüleme
C
Cansu U. T.
13 Nisan 2026 18:22
Süt artırsın diye mamsel still tee içiyorum zararı yok değil mi
İ
İlayda A.
13 Nisan 2026 19:22
Bende kullandım çoğu anne kullanıyor bir zararını görmedim bir iki kupayı geçmesin günde
S
Sevil
13 Nisan 2026 22:40
Ne olduğuna baktım bunu kullanmadım ama teneke kutu içecekler oluyor bebek magazalarinda onlardan aldım şişelerce…. Tatsız ve uzun bir yoğun bakım sürecimiz oldu beklenmeyen sarsan bi dönemdi sütüm doğumdan sonra çok olduğu halde birden kurudu azaldı gördüğüm duyduğum her şeyi deniyorum günde litrelerce su içtim bu konuda satilan ürünleri aldım kullandım ama faydasız. İnsanın kafası rahat olmayınca çok zor. Bebeğim yaklaşık dört aylık süt işini çözmede geç kalmış miyimdir sizce.
C
Cansu U. T.
13 Nisan 2026 23:01
Bende kullandım çoğu anne kullanıyor bir zararını görmedim bir iki kupayı geçmesin günde
C
Cansu U. T.
13 Nisan 2026 23:02
Ne olduğuna baktım bunu kullanmadım ama teneke kutu içecekler oluyor bebek magazalarinda onlardan aldım şişelerce…. Tatsız ve uzun bir yoğun bakım sürecimiz oldu beklenmeyen sarsan bi dönemdi sütüm doğumdan sonra çok olduğu halde birden kurudu azaldı gördüğüm duyduğum her şeyi deniyorum günde litrelerce su içtim bu konuda satilan ürünleri aldım kullandım ama faydasız. İnsanın kafası rahat olmayınca çok zor. Bebeğim yaklaşık dört aylık süt işini çözmede geç kalmış miyimdir sizce.
İ
İlayda A.
13 Nisan 2026 23:04
Ama kullanma talimatında 3-4 icilebilir diyor ilk iki kutuda artsın diye öyle içtim şimdi 2 ye indim.
H
Hülya
14 Nisan 2026 13:35
Bende süt artırmaya çalışıyorum mamayı bırakmak istiyorum artık o yuzden denemediğim şey kalmadı. en son solgarın bira mayası takviyesini buldum baya da memnun kaldım mamayı bırakma aşamasındayız sadece sabahları 60 cc kadar veriyorum.. bebeğim 2 aylık oldu