Süt Artırma

172 görüntüleme
G

Gamze Ş. K.

20 Temmuz 2025 07:30
Sütümün azaldığını hissediyorum ve bebeğime tek başıma bakıyorum ev işleri vs zor oluyor yemek yemek falan sütümü nasıl artırabilirim 🥲
Fatma N. Ç.

Fatma N. Ç.

Emzirme Danışmanı

20 Temmuz 2025 07:39
Merhabalar , öncelikle bir çok anneyle aynı durumdasınız çok haklı olarak kendinize zaman ayırma konusunu geri plana atıyorsunuz ilk dönemde. Bebeğiniz kaç aylık ilk olarak bunu sorayım
G

Gamze Ş. K.

20 Temmuz 2025 07:52
20 günlük henüz
Z

Zeynep ..

20 Temmuz 2025 08:28
Günde 3.5 litre su için ve mümkün olduğunca emzirdikten hemen sonra sağım yapın
S

Sena K. E.

20 Temmuz 2025 08:33
Bestlak damla var onu kullanabilirsiniz ama uyku çok önemli bu süreçte
G

Gamze Ş. K.

20 Temmuz 2025 08:33
Uyandıktan sonra zor uyuyorum 🥲
M

Melahat Y. ..

20 Temmuz 2025 08:44
Haftada birkaç kez power pomp yöntemi ile sağım yapmak işe yarıyor. Yani 20 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım şeklinde . Birde dut kurusu incir kurusu kaynatıp suyunu içmekte iyi oluyor.
G

Gamze Ş. K.

20 Temmuz 2025 08:45
Teşekkür ederim hepinize 🙏🏻💕
Z

Zinnet K.

20 Temmuz 2025 09:53
Sık sık emzirmek, dinlenmek(bebek uyuduğunda sizde uyuyun) bol su, duş almak.
Seydanur B.

Seydanur B.

20 Temmuz 2025 10:05
Bestlak damla tahin bol su dut kurusu maden suyu karadut özü ve bol bol dinlenme… Bende aynı süreçlerden geçtim kendimi çok suçladığım dönem de oldu ne yaparsam yapayım çoğalmadı destekçim de yoktu eşim işe gidip geliyordu her şeye kendim yetişmek zorundaydım. Stres de işin cabası iyice azalmıştı sütüm. Mama kullanmıştık sonra tamamen bitmişti. Bu bizim suçumuz değil güzel anne bunu sakın unutma ve kendini asla suçlama olur mu 🙏🏻🫶🏻 Sen çok iyi bir annesin bebeğinle bol bol temas et elinden geldiğince de emzirmeye çalış sık sık. Bırak orada uyusun alışmaz korkma sen önce kendini sonra bebeğini düşün gerisi bir şekilde hallolur 💪🏻💜
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

21 Temmuz 2025 11:16
Merhaba fırsat bulduğunuz anda Emzirme sonrası güzel bir pompa ile sağım yapın  göğüsünüzü ne kadar çok çalıştırırsanız o kadar çok süt Üretirsiniz. Gün içerisinde beslenmenize ve dinlenmenize dikkat edin stres yapmayın ve bebeğinizi aktif bir şekilde emzirin merak etmeyin sütünüz artar eğer sonuç alamazsınız benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum
G

Gamze Ş. K.

21 Temmuz 2025 11:21
Teşekkür ederim 🙏🏻🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir