Süt Artırma

158 görüntüleme
S

Saadet N. M.

16 Haziran 2025 19:09
5. Aya girdik sadece anne sütü alıyor lakin bu aralar çişinde koyuluk (çok fazla değil) ve bez doluluğunda azalma başladı sıcak olduğu için de fazla terliyor sıvı alımını artırmam gerekiyor doğal olarak sütü de artırmak gerekiyor. En iyi süt artırma metodlarını yazar mısınız?
E

Elif A. B. ..

16 Haziran 2025 19:15
Benim oğlum çok kilo alıyordu hatta 4. Ayda 960 gr almıştı 5. Ayda 200 6. Ayda sadece 20 gr aldı 5 aylık emeklemeye başlayınca hareketlendi durdu diye düşündük ama süt azalmış meğer power pumping yöntemi ile süt sağarak arttırdım bol su içtim iki haftada 500 gr almıştı. 16 aylık şu an bunu 13. Ayda bir daha yapıp arttırmıştım çünkü dişten hiçbir şey yemiyordu ve sütüm 10 ml bile çıkmıyordu 3. Günde 100 mle çıktı tekrar. Mukemmel bir yöntem pompanız varsa özellikle akşamları tavsiye ederim
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

17 Haziran 2025 05:19
Bebeğinizin kilo alımı güzelse günde 4 bez ve üzeri çiş alıyorsanız bizim için yeterli daha fazlasını yapmaya gerek yok. Bugüne kadar nasıl gelmişseniz aynı şekilde devam edin. Bebek emdikçe süt artar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir