Süt Artırıcı

90 görüntüleme
K

Kadriye Ö.

16 Ağustos 2025 09:21
Merhabalar 4. Aya girdikten sonra oğlum memeyi istememeye başladı. Sütüm aşırı derecede azaldı. Bizde mama vermeye başladık. Sütüm tekrardan artar mı ne yapmam lazım. Bu durumu yaşayan var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Ş

Şule G.

16 Ağustos 2025 09:27
Bebeğiniz emdikçe sütünüz artacaktır, süt artırmak için dut kurusu, incir, hurma ve susmadan oluşan çay yaparsanız süt artırmaya yardımcıdır. 1 2 su bardağı suya 1 avuç dut kurusu 1 kuru incir 1 hurma 1 yemek kaşığına yakın susam atın biraz kaynatın için.
K

Kadriye Ö.

16 Ağustos 2025 09:29
Meme vereceğimi anladığı gibi ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Çok teşekkür ederim deneyeceğim muhakkak 🙏
Ş

Şule G.

16 Ağustos 2025 09:45
Sütü sağıp biberonla verseniz almaz mı
Z

Zinnet K.

16 Ağustos 2025 10:08
Sürekli meme vermeyi deneyin. Karanlık sessiz veya duşun altında tentene temas halinde vermeyi deneyin. Emdikçe sütünüz artacaktır. Hiçbir şekilde almıyorsa muhakkak sütünüzü sağın sağmadıkça emzirmedikçe sütünüz azalır ve hiçbir takviye işe yaramaz. En önemlisi emzirmek ve sağım yapmak. Birde bol su içip dinlenmeye çalışın.
M

Meltem D.

19 Ağustos 2025 19:41
Laktamax deneyebilirsiniz doktorunuza danışarak ben de 6. Ay civarı azalınca kullanmıştım baya işe yaramıştı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir