Süt Artırıcı

201 görüntüleme
K

Kübra K.

1 Temmuz 2025 21:02
Süt arttırıcı bir şey önerebilir misiniz
C

Ceylan Y.

1 Temmuz 2025 21:13
Rezene çayı
C

Ceylan Y.

Bol yeşillik
C

Ceylan Y.

Su tabiki olmazsa olmazımız
N

Neslihan K. D.

1 Temmuz 2025 21:32
Günlük en az 3 litre su. Bol yeşillik özellikle yeşil soğan. Ancak takviye önerisi isterseniz Hümana'nın still tea ve Bestlak damla. Ben bu ürünleri kullanıp faydasını gördüm. Ancak bunlar geçici çözümler. En iyisi bol su ve güzel beslenme.
R

Rabia Y.

1 Temmuz 2025 21:33
en öndemlisi su kesinlikle bol bol içmelisiniz, kuru incirde tavsiye ederim süt arttırıyor. Birde bestlak damla var ben ilk doğum yaptığımda kullanmaya başlamıştım 1 ay kadar kullandım sonra bıraktım
İ

İlayda İ. ..

1 Temmuz 2025 21:46
Bestlak damla ve ravla lohusa yağı bana çok iyi geldi. Ravla da çörekotu yağı olduğu için tadı bana biraz ağır geldi peşine ılık limonlu su içerek çok ufak o tadı hızlı geçirdim.
Beyza E.

Beyza E.

1 Temmuz 2025 21:57
Bol su + dinlenme + tahin + karışık hoşaf suyu
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

3 Temmuz 2025 18:33
Beslenmenize ve dinlenmenize dikkat edin emzirme sonrası sağım yapın ve bol bol emzirin stresten uzak durun çalışan meme süt yapacaktır ne kadar çalıştırırsanız o kadar çok süt üretirsiniz
K

Kübra K.

3 Temmuz 2025 18:38
Çok teşekkür ederim herkese
Z

Zeynep K.

4 Temmuz 2025 06:12
Hümana still tea hem sizde hem bebekte gaz yapabilir dikkatli kullanin
E

Emine G. ..

14 Temmuz 2025 19:55
İnce köftelik simit ile salcali domatesli soğanlı kıymalı vs size kalmış pilav gibi kısaca domatesli pilav gibi onu yiyince süt epey çoğalıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir