Süt Alerjisii

54 görüntüleme
Ö

Özge B.

19 Kasım 2025 18:33
2 aylık kakada gizli kan çıktı enfeksiyon olabilir diye 1 hafta antibiyotik kullandı tekrar test yapıldı yine çıktı süt alerjisi olduğu söylendi 15 günlükamne diyeti süt ve süt ürünlerine bu konuda bilgisi olan ya da yaşayan var mı ? Bebekte yüzde biraz döküntü ve kakada hafiif mukus dışında hiç bir belirti ve sorun yok
Ö

Özge B.

19 Kasım 2025 18:53
Bilmiyorum inanın kakada görmedim hiç mukus vardı onu söyledim test istedi doktor sonucunda gizli kan çıkmış
E

Elif ..

19 Kasım 2025 18:59
Benımde bebegimde mukus var doktorum önemli değil dedi sadece kan dişinda. Bu gizli kanı ilk defa duyuyorum bide bunun için antibiyotik vermeside çok doğru bulmadm
Ö

Özge B.

19 Kasım 2025 19:01
Bizde mukus biraz fazlaydı ve dediğim gibi biraz döküntü de vardı o yüzden şüphelenip test yaptı sonuçtan sonra bağırsak enfeksiyonu için antibiyotik kullandırıp tekrar test yaptı sonra süt alerjisi dedi. Önce süt alerjisini düşünmesi daha mantıklı gibi ama işte bizim mantığa göre yapmıyoruz malesef içti antibiyotik şimdi 15 gün diyet
Ceren K. .

Ceren K. ..

19 Kasım 2025 19:07
Oğlum 2 aylıkken kakasında mukuslu kan geldi 10 gün takip ettik artmaya başladı kanaması 15 gün alerji maması kullandık şuan 3 hafta oldu çokşükür kan gelmiyor bu dönemdeki çocuklarda alerji daha baskın oluyor antibiyotik kullanmadık biz
Ö

Özge B.

19 Kasım 2025 19:08
Kaka da görülen kan yok bizde hiç
E

Elif ..

19 Kasım 2025 19:41
Bence doktorunuzu değiştirin. Enfeksiyon olabilir diyip kan alıp antibiyotik vermesi sonra tekrar kan alıp süt alerjisi var demesi çok çelişkili. Bide kıyamam çok küçük kan çok can yakıyor
Ö

Özge B.

19 Kasım 2025 19:42
Kan değil kaka testi yapılıyor gizli kan kaka da çıktı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir