Süt Alerjisi Yaşayanlar ve Bilgisi Olanlar

54 görüntüleme
Z

Zeynep B. ..

22 Temmuz 2025 21:52
Bebeğim sekiz aylık süt alerjisi çıktı yarın kan sonuçlarını göstereceğiz bilgi sahibi olan yaşayan var mı
S

Seda A.

22 Temmuz 2025 22:25
Benim oğlumda da çıkmıştı 2 aylıkken teşhis edilmişti emzirme döneminde olduğum için ben diyet yapmıştım doktorumuz 6. Ayda yada 1 yaşta geçeceğini söylemişti. Ek gıda almadığı için yediği bir maddeye mi yoksa hepsine mi alerjisi var teşhis edilememişti. 6. Aydan sonra deneme yöntemiyle bulundu ve şuanda bir yaşında tamamen geçmiş durumda.
Z

Zeynep B. ..

22 Temmuz 2025 22:58
Geçebilir olma ihtimali iyiymiş gerçekten peki hangi belirtiler vardı acaba
S

Seda A.

26 Temmuz 2025 22:44
İlk doğduğunda sütüm geç geldiği için mama vermişlerdi ve bebeğim hiçbir markanın mamasını kabul etmedi yaklaşık 2 saat sonra sindiremediği için kusuyordu. Sonrasında sütüm geldi ama desteklemek için arada yine mama veriyordum ama bebek hafif kırmızı döküntü oldu ve sabaha kadar uyku arasında ııı ıııı diyerek ses çıkarıyordu. Daha sonrasında kakasında çoook hafif bi kan gördüm be doktor bu normal dedi ve ben peşine düştüm başka bi doktora gittiğimde gaita testi aldı ve direk ordan teşhis edildi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir