Süt Alerjisi ve Kilo

363 görüntüleme
A

Aycan G.

10 Mayıs 2026 23:04
Bebeğim düzeltilmiş 8 aylik dk 1280 di şuan 6500 kilo. Bağırsak tepkili Süt alerjisi çıktı mukus azaldi ama diyete ragmen kilo alimi hızlanmadi. Bu durumu yaşayan var mi ? Nasıl aştınız
D

Duygu ..

11 Mayıs 2026 00:17
Aycan hanım bir önerim yok malesef ama bir öneri rica edeceğim.Bebeğimde bağırsak tepkili süt alerjisinden şüpheleniyor doktor, 10 gündür süt ürünleri tüketmiyorum.Mukus halen aynı hiç bi azalma yok, karın gurultusu biraz azaldı sizde ne zaman mukus azalmaya başlamıştı.Diyet işe yarıyor mu onu anlamaya çalışıyorum açıkcasj
A

Azlp

11 Mayıs 2026 01:04
Merhaba ayda kaç gr alıyor benim bebeğimde de var mukus dışında belirtileriniz var mı? Karnı guruldayınca beslenmeyi reddediyor mu?
A

Aycan G.

11 Mayıs 2026 01:06
Duygu
Aycan hanım bir önerim yok malesef ama bir öneri rica edeceğim.Bebeğimde bağırsak tepkili süt alerjisinden şüpheleniyor doktor, 10 gündür süt ürünleri tüketmiyorum.Mukus halen aynı hiç bi azalma yok, karın gurultusu biraz azaldı sizde ne zaman mukus azalmaya başlamıştı.Diyet işe yarıyor mu onu anlamaya çalışıyorum açıkcasj
Duygu hanim cok uzun sürdü mukusun azalması 1 ayi bulmuştu yaklaşık. Diyet işe yaradı mi emin değilim yani mukus, gurultu vs azaldi ama kilosu daha hizlanmadi cok yavas kilo alıyor
A

Aycan G.

11 Mayıs 2026 01:07
Azlp
Merhaba ayda kaç gr alıyor benim bebeğimde de var mukus dışında belirtileriniz var mı? Karnı guruldayınca beslenmeyi reddediyor mu?
Şuan ayda 300 400 gram alıyor en fazla. Evet genel olarak memeyi hemen bırakıyor. Sizin de yavaş mi ilerliyor kilo ?
D

Duygu ..

11 Mayıs 2026 02:13
Aycan Gül
Duygu hanim cok uzun sürdü mukusun azalması 1 ayi bulmuştu yaklaşık. Diyet işe yaradı mi emin değilim yani mukus, gurultu vs azaldi ama kilosu daha hizlanmadi cok yavas kilo alıyor
şuan süt alerjisimi çoklu besin alerjisi mi başka bir şey mi anlamaya çalışıyoruz o sebeple sordum teşekkür ederim.Bebişinize löp löp et diliyorum :)
A

Azlp

11 Mayıs 2026 09:47
Aycan Gül
Şuan ayda 300 400 gram alıyor en fazla. Evet genel olarak memeyi hemen bırakıyor. Sizin de yavaş mi ilerliyor kilo ?
Evet bizde de sanırım geçen ay 400 500 gr almıştı atopik dermatit de var mı? Bıraktıktan sonra tekrar dönüyor mu memeye
A

Azlp

11 Mayıs 2026 09:47
Mukus miktarı fazla mı? Salyası da artıyor 4 aylık benimki mukus mu salya mı emin olamıyorum
A

Azlp

11 Mayıs 2026 09:51
Bir de kakası nasıl ne renk oluyor gürültülü mü yapıyor
A

Aycan G.

11 Mayıs 2026 11:21
Azlp
Evet bizde de sanırım geçen ay 400 500 gr almıştı atopik dermatit de var mı? Bıraktıktan sonra tekrar dönüyor mu memeye
Kaç aylık bebeğiniz ve kaç kilo? Çünkü zaten belirli bir aydan sonra kilo alimi yavaşlıyor 500 gram normal olabilir. Evet önceden gürültülü mukuslu kaka vardı. Koyu yeşildi ve salya çokta fazla mukus yapmıyor. Ciltte döküntü olmuyor
A

Azlp

11 Mayıs 2026 12:31
Aycan Gül
Kaç aylık bebeğiniz ve kaç kilo? Çünkü zaten belirli bir aydan sonra kilo alimi yavaşlıyor 500 gram normal olabilir. Evet önceden gürültülü mukuslu kaka vardı. Koyu yeşildi ve salya çokta fazla mukus yapmıyor. Ciltte döküntü olmuyor
4 aylık şu an geçen ay 6600’dü doğum kilosu 4260 bizim kaka şu an sarılı yeşilli koyu yeşil olduğu zamanlarda oldu kına gibiydi o zamanlar
A

Aycan G.

11 Mayıs 2026 13:23
Evet, mukuslu ve yeşil kaka takip gerektiriyor 
G

Gizem Y.

Premium Üye
11 Mayıs 2026 20:26
Gaita kültür yaptırmış mıydınız ?
A

Azlp

11 Mayıs 2026 23:43
Gizem Yıldır
Bizde kan var mı diye bakıldı ama çıkmadı
A

Aycan G.

12 Mayıs 2026 22:35
Gizem Yıldır
Hayır, yaptırmadık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir