Süt Alerjisi Nasıl Anlaşılır
52 görüntüleme
A
Aslı O. D.
31 Temmuz 2025 19:05
Bebeğim erkek 4 ay 8 günlük. 20 günden beri kakasında sümük mukus yapı var. Kakasını 6-7 günde bir yapıyordu bir ara verilen gaz damlalarıyla. Çok huzursuz sürekli önceleri akşam 18.00-2400 arası ağlıyordu.bedlenme sonrası 1 saat sonra kusarak uyanma, sürekli gaz ve ıkınmamıx ( POPoda çatlak oldu) vardı. Mama değiştirdik vs geçmedi . Sonra büyüdükçe kırkımsonrası meme reddi yaptı hatta 3. Kez yapıyor bir kaç gün önce dahi. Asla memede ememiuor istiyor başı alıp bırakıyor ayaklar geri kafa geri atıyor . Velhasıl bir çok dr gördü. Bazılar süt alerjisi dedi bazısı kanlı ishal dökün yoksa değil dedi. Toplu iğne başı kadar bir kez kan pıhtı gördük kakasında. Rotavirüs aşısı oldu sonra balgam gibi şeyler ve ince toplu iğne başı gibi kanlı mukus vardı. Diyete başladım , çocuk kolik mi alerjik mi ben anlamadım hocam. Bu arada indirgen madde kakada kan alerji testleri hepsi temiz çıkmıştı bir kaç hafta önce. Diyete devam etmeli miyim yoksa 4. Ay sonuna kadar bekleyip gaz azalmasını görüp öyle mi karar vermeliyim diyete devam etmeye ?
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.