Süt Alerjisi Açma

87 görüntüleme
İ

İrem K.

25 Ocak 2026 22:48
Diyet açmayı nasıl yaptınız? Belirtiler başlarsa devam ettiniz mi durdunuz mu ? 8 aylık olduk kanda süt alerjisi çıkmadı ama zaten bağırsak tepkiliydi karnı ağrıyor beslenmiyor ve reflü yapıyordu şuan reflüsü geri başladı dr da diyet açıcaz diyor tekrar kanlı kaka olursa karnı ağrırsa hiçbir şey yemeyip hep ağlarsa korkuyorum?
B

Buket ..

25 Ocak 2026 23:01
Önce fırınlanmış, pişirilmiş sut içeren gıdalarla açabilirsiniz kek börek gibi. Bir kaç gün Sonra tereyağ ile pişirilmiş yemek, sonrasında yoğurt çorbası, 1-2 Kaşık yoğurt , kaşar gibi sert peynir en son yarım bardak sut şeklinde. Bebeğin tepkisine göre 2 hafta da sürebilir 1 ayda. Ben 7. Ayda açtım diyeti ve 2 hafta sonra oğluma da peynir yoğurt vermeye başladım ilk etapta az miktarda mukuslu kaka oldu ama bagirsaklari olgunlaştığı için sorun olmadi hemen toparladı
B

Buket ..

25 Ocak 2026 23:02
Korkmayın bir şey olacağını sanmıyorum, bağırsak olgunlaştıkça risk azalıyor
E

Elçin G.

25 Ocak 2026 23:31
İrem hanım merhaba benim bebeğimin çoklu besin alerjisi vardı ve açmaya çalıştıkça vücudunda kabarcıklar oluyordu korkuyordum kesiyordum. Anafilaksi vs gibi. Sonra @Ecem Tuğba Özkan Eser ile çalıştık 1 ayda verdiği planla ve sıkı takiple aştık. Aslında belirti sandığım şeyler kesmemi gerektirecek şeyler değilmiş bu süreci birlikte çok rahat atlattık
İ

İrem K.

25 Ocak 2026 23:34

Elçin Güven

İrem hanım merhaba benim bebeğimin çoklu besin alerjisi vardı ve açmaya çalıştıkça vücudunda kabarcıklar oluyordu korkuyordum kesiyordum. Anafilaksi vs gibi. Sonra @Ecem Tuğba Özkan Eser ile çalıştık 1 ayda verdiği planla ve sıkı takiple aştık. Aslında belirti sandığım şeyler kesmemi gerektirecek şeyler değilmiş bu süreci birlikte çok rahat atlattık

Ben de başka bir diyetisyene yazmıştım ama 1 aylık 10 bin dedi çok geldi bu diyetisyeni bilmiyordum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir