Süt Alerjisi

321 görüntüleme
Fatma A. U.

Fatma A. U.

2 Temmuz 2026 23:50
Kızım şuan 1 yaş 10 günlük 6. Aydan beri süt alerji maması kullanıyoruz ilk doku testinde süt alerjisi olduğu kesinleşti o günden bu yana hiç süt ürünleri tüketmedi

26 Haziran'da alerji bölümüne tekrar götürdüm tekrar doku testi ve 15 günde çıkan kan testi verdik

10 temmuzda sonucumuz çıkarken iki dilim sütlü kek götürmemizi orda deneyeceklerini söylediler

Başına gelen varmı acaba geçiyormu alerjiniz
Ö

Özge T.

3 Temmuz 2026 00:03
Merhaba çok geçmiş olsun inşallah tez vakit sonlanır alerjisi, oğlum 14 aylık hala devam ediyor. 5 yaşa kadar gerileyebilirmiş. Biz de yoğurt yedirmiştik doktorun yanında.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 00:04
Özge Topçu
Merhaba çok geçmiş olsun inşallah tez vakit sonlanır alerjisi, oğlum 14 aylık hala devam ediyor. 5 yaşa kadar gerileyebilirmiş. Biz de yoğurt yedirmiştik doktorun yanında.
Cevabınız için teşekkür sizede çok geçmiş olsun

İnşallah geçer bizede 2 yaşına kadar sürebilir dedi doktor
Ö

Özge T.

3 Temmuz 2026 00:10
Fatma Albina U
Cevabınız için teşekkür sizede çok geçmiş olsun

İnşallah geçer bizede 2 yaşına kadar sürebilir dedi doktor
Evet ilk etapta 2 yaş bekleniyor. Bu kan testinin sonucunda alerjinin ne durumda olduğu ortaya çıkıyor doktor ona göre bi yol çizer size, bizim aşırı yükseklerde çıktı o yüzden deneme yapmadan beklemede devam ediyoruz
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 00:12
Özge Topçu
Evet ilk etapta 2 yaş bekleniyor. Bu kan testinin sonucunda alerjinin ne durumda olduğu ortaya çıkıyor doktor ona göre bi yol çizer size, bizim aşırı yükseklerde çıktı o yüzden deneme yapmadan beklemede devam ediyoruz
Çok üzülüyorum ya herşeyi yemek istiyor ama yediremiyorum özellikle ayran ve yoğurt içi gidiyor onlara inşallah düzelir inşallah
Ö

Özge T.

3 Temmuz 2026 00:17
Fatma Albina U
Çok üzülüyorum ya herşeyi yemek istiyor ama yediremiyorum özellikle ayran ve yoğurt içi gidiyor onlara inşallah düzelir inşallah
Ahh sizi çok iyi anlıyorum, biz artık o tür şeyleri yanında yememeye çalışıyoruz. Bugün sütlaça bulaşmış kaşığı tutamadı diye kriz çıktı mesela… yumurtaya da alerjimiz var bir yandan yemek üretmek de zor oluyor benim için.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 00:19
Özge Topçu
Ahh sizi çok iyi anlıyorum, biz artık o tür şeyleri yanında yememeye çalışıyoruz. Bugün sütlaça bulaşmış kaşığı tutamadı diye kriz çıktı mesela… yumurtaya da alerjimiz var bir yandan yemek üretmek de zor oluyor benim için.
Yumurtaya yok alerjimiz ama çok zor oluyor büyüdükçe gerçekten
Begüm A.

Begüm A.

3 Temmuz 2026 01:29
Bizim [2.ay](2.ay) ile [7.ay](7.ay) arasında devam etti bu sürecimiz ben 3 ay boyunca sıkı diyet yaptım o süreçte hafiflemiş olabileceğini söyledi doktor ya da bağırsak tepkili olmayabileceğini söyledi sanırım bebekten bebeğe değişiyor o da ben de her şeyi yiyoruz şükür ama o dönem çok zorluydu
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 04:51
Begüm Aksoy
Bizim [2.ay](2.ay) ile [7.ay](7.ay) arasında devam etti bu sürecimiz ben 3 ay boyunca sıkı diyet yaptım o süreçte hafiflemiş olabileceğini söyledi doktor ya da bağırsak tepkili olmayabileceğini söyledi sanırım bebekten bebeğe değişiyor o da ben de her şeyi yiyoruz şükür ama o dönem çok zorluydu
Bizimki öyle değil malesef
Ebru G. .

Ebru G. ..

3 Temmuz 2026 12:27
Kan degerlerinde zaten belli oluyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 13:30
Ebru Gündüz
Kan degerlerinde zaten belli oluyor
İlk yapılan kan değerlerinde çıkmadı malesef doku testinde çıktı
Ebru G. .

Ebru G. ..

3 Temmuz 2026 23:07
Fatma Albina U
İlk yapılan kan değerlerinde çıkmadı malesef doku testinde çıktı
Hocam biz 7 aylıkken yaptık o zaman netti
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 23:08
Ebru Gündüz
Hocam biz 7 aylıkken yaptık o zaman netti
Bizde 26 Haziran'da verdik 10 temmuzda sonuç alacaz inşallah
.

.....

5 Temmuz 2026 01:02
Süt alerjisini nasıl anladıniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir