Süt Alerjisi

191 görüntüleme
H

Hatice

15 Mayıs 2026 14:24
Bebeğim bir yaşına girdi. Dört ay civarında süt alerjisi tanısı kondu. Uzun süre diyet yaptım. Üç aydır da tereyağı ve peynir gibi ürünleri tüketerek diyet açmaya başladı. İki ay önce bir kez kanlı kaka oldu sonra olmadı. Şimdi bebeğime kek gibi süt içeren ürünler ya da peynir verebilir miyim? İlk doktorumuz bir yaşından sonra ufak ufak yiyebilir demişti ama doktorumuz değişti yenisi de net bilgi vermiyor güvenemedim. Ne yapabilirim nasıl yol izlemeliyim.
A

Ayşe K.

15 Mayıs 2026 15:59
Bence bir alerji doktoruyla yürütün bu süreci biz öyle yapıyoruz bebeğim 5,5 aylık ne kadar erken üzerine gidilirse alerjinin o kadar iyi diye biliyorum. biz mesela yumurta ve sütten şüpheleniyoruz testte çıkmadı 6.5 ayda yumurta 8. ayda yoğurt deneteceğiz doktorumuz eşliğinde bence hafife almayın alerjiyi ve iyi bir hekime danışın
H

Hatice

15 Mayıs 2026 17:37
Ayşe Kara
Bence bir alerji doktoruyla yürütün bu süreci biz öyle yapıyoruz bebeğim 5,5 aylık ne kadar erken üzerine gidilirse alerjinin o kadar iyi diye biliyorum. biz mesela yumurta ve sütten şüpheleniyoruz testte çıkmadı 6.5 ayda yumurta 8. ayda yoğurt deneteceğiz doktorumuz eşliğinde bence hafife almayın alerjiyi ve iyi bir hekime danışın
Çok geçmiş olsun, haklısınız.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir