Süt Alerjisi

150 görüntüleme
A

Aslı

8 Aralık 2025 09:25
bebeğinde süt alerjisi olan anneler nasıl besleniyorsunuz benim diyetim biraz ağır, mayalanmış formda olan yoğurt peynir yiyebiliyorum ama diğer ürünler yasak bunun yanında gaz yapıcı hiç bi şey tüketmiyorum mandalina vs bile yasakladı doktorum ve bu durumdan çok sıkıldm bebeğimde de öyle aman aman bi farklılık yok siz neler yapıyorsunuz
Begüm .

Begüm ..

8 Aralık 2025 17:33
Benim bebeğimde de süt alerjisi var. Ydısında yasıyorum doktor banada süt ve süt içeren herşeyi yasakladı ama diğer gıdaların aslında gaz yapmadığını ama alerjik reaksiyon oluşturabileceğini söyledi. Mesela yumurta gibi. 15 gün sonra bebeğimin gaz sorunu baya azaldı kakasında da kan gelmiyor
Z

Zeynep E.

12 Aralık 2025 02:59
Peki kakadaki mukus geçti mi acaba bizdede kan geçti ama mukus hiç geçmiyor
Z

Zeynep Ö.

13 Aralık 2025 05:34
Merhaba benim de bebeğim de süt alerjisi var ben iki ay süt ve süt ürünü tüketmedim mesela gazı da iki haftaya rahatlamıştı ama mukus geçnedi geçmez mukus hem kendi başına belirti değil hemde geniz akıntısı salya artışı mukus yapabiliyormuş bende çok korkuyordum ama rahat olun geçiyor zaten🙏 önemli ola kan gelmemesi
S

Sema N.

15 Aralık 2025 19:01
Kizlar benim bebegimde alerjik 14 aylik mukus hala devam ediyo sadece kan olmaması ve bazı kakalari normal artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir