Süt Alerjisi
62 görüntüleme
T
Tuğçe Ç.
17 Kasım 2025 20:15
Bebeğimin kakasında kan vardı. Dr öncelikle süt diyeti önerdi 1 haftadır içinde süt olan hiçbirşey yemiyorum. Tavuk ve dana eti de yemememi söyledi sütle temas etmiş olabilecği için. Protein eksiğim olacağı için günde 3 yumurta yememi söyledi öyle yaptım 5 gün ama kan arttı normalde pirinç kadardı mesela yımurtadan sonra daha fazla oldu. Önce emin olmak için denedim yemeye devam ettim iki gündür yemiyorum yumurta. Kan şuan bile daha az. Alerji gelişen bebek anneleri kaka ne zaman normale döndü sizde ona göre takip edeceğim
C
Ceyda A.
17 Kasım 2025 21:10
Merhabalar geçmiş olsun en az 2 ila 4hafta aradı diyet uygulamanız gerekir. Bizim 2. Haftanın içinde herşey normale dönmüştü.
N
Nur Ç.
17 Kasım 2025 21:29
Merhabalar,geçmiş olsun,1 ay kaçaksız diyetle düzeliyor genelde tabii doğru besini bulduysanız . Benim gittiğim alerji Dr u genelde 8. Ayda geçmeye başlıyr demişti ve buğdayıda 2 hafta yeme demişti buğdayla yumurta ve süt ürünlerini kestim cidden düzeldi şuan 9 aylık yumurta beyaznı denemedim tek diğer şeyleri normal yiyorm bence buğday diyetide yapın bi 2 hafta. Ben 3 4 ay uğraştm geçmedi buğdayı kestm bitti sonra 2 haftada bir kestiğim şeyleri ekleyerek geri yemeye başladım bi sıkıntı yok şükür .
N
Nur Ç.
17 Kasım 2025 21:43
Bide eğer çocuk Dr una gittiyseniz sadece çocuk dr uyla değilde alerji uzmanıyla ilerlemenizi tavsiye ederim ben de başta öyle bi hataya düştüm çok katı diyetle kendimi yıprattm 10 kilo verdm kesinlikle alerji uzmanına başvurun.
T
Tuğçe Ç.
17 Kasım 2025 21:46
4 ay uğraştım dediniz kan geliyor muydu o sürede kakasında bizim süreç 1 aya yaklaşıyor o da beni korkutuyor her kakasında kan yok ama yinede ufacık bebek değerleri düşer mi diye düşünüyorum
T
Tuğçe Ç.
17 Kasım 2025 21:46
Teşekkür ederim ceyda hanım umarım bizde de aynı olır
T
Tuğçe Ç.
17 Kasım 2025 21:49
Yani şuan süt ürünü yemiyorum yumurta yemiyorum tavuk dana eti yemiyorum tahinde şüphe uyandırdı onuda yemicem buğdayda kesersek nası olucak bu işler bilmiyorum bebeğim daha 2.5 aylık. Diyet yapmaya devam etmek istiyorum mama almasını istemiyorum inşallah düzelir. Dr un görüşlerime göre alerji uzmanına da gitmeyi düşünürüm teşekkür ederim
L
Leman A. D.
17 Kasım 2025 22:01
Benm bebeğimde kan yok ama geçmeyen bi pişik var besin alerjisi olup pişik sorunu yaşayan oldu mu