Süt Alerjisi

97 görüntüleme
İ

İrem O. ..

28 Temmuz 2025 00:38
Merhaba bebeğimde süt ve yumurta alerjisi var. O yüzden sıkı diyet yapıyorum benim gibi olup Vegan peynir vs. Deneyen var mı? Varsa hangi ürünleri aldınız paylaşabilir misiniz? Ben şimdilik alpro süt aldım onu tüketiyorum yulafla vs.
Z

Zeynep A.

28 Temmuz 2025 02:09
Peynirle ilgili bir denemem olmadı. Ancak ben sıkı diyet yapmak yerine destek aldım ve 6. Ayda (2 ay gibi bir sürede )bütün ürünleri tüketebildim. Tavsiyem 12. Ayı beklemeden uzman desteği ile diyetinizi hafifletmeniz
B

Büşra Y.

28 Temmuz 2025 04:14
Ben de sıkı diyetteyim süt yumurta alerjisinden. Ekmeği bile bulaş riskinden dolayı evde yapıyorum. Vegan peynir de tüketmedim. Zeynep hanım aslında doktorla ilerletiyorum fakat doktordan doktora değişiyor. Diyetinizi hafifletmeyi nasıl başlattınız biraz açar mısınız
E

Ezgi D. Ş.

28 Temmuz 2025 04:17
Benim bebeğimde de süt alerjisi çıktı bende diyetisyenle çalışıyorum bence tek başınıza değilde bi diyetisyenle ilerleseniz daha iyi olır hep sağlıklı beslenmış olursunuz hem sütünüz azalmaz hemde bebeğe hangi besinlerin gelmediğini anlamış olursunuz
Z

Zeynep A.

6 Ağustos 2025 21:29
Büşra hanım ben alerji diyetisyeni Ecem hanım ile çalışıyorum sosyal medya üzerinden ulaşmıştım kendisine

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir