Süt Alejisi
442 görüntüleme
L
Lale
15 Ağustos 2026 09:59
35 hafta erken doğum bağırsak tıkanıklığı sebebi ile ameliyatlı 3 ay beslenmemiş bebeğim şuan 9 aylık ve ilk beslenme sırasında mama sindirememesi ve sürekli kaka yapma kan gelme sebebi ile pepti mama kullanıyoruz doktor takibi ile bu süreçte alerji testleri yapıldı hiç bişeye alerjisi çıkmadı 6. Ayda 3 gün kuralı ile yoğurt denedim şiddetli kusma ve kakası çamur rengine döndü ve denemeyi bıraktım doktora söyledim denemeye devam etmemi söyledi yoğurt olduğunu düşünmüyorum dedi ama ben 9. Ayı bekledim şuan deniyorum ama şiddetli karın ağrısı çekiyor ve sürekli bağırsak seslerini duyuyorum gaz hazımsızlık yapıyor ayaklarını karnına çekip vuruyor denemeye devam etmelimiyim bilmiyorum daha ilk denemede bunlar oldu bgn 2. Gün denersem korkuyorum
Ö
Özge T.
15 Ağustos 2026 13:34
Oğluma sırtından on farklı ürün ile alerji testi yapılmıştı orda yumurta ve süte alerjisini gördük o zaman 8 aylıktı, tavsiye iyi bi hastanenin çocuk alerji doktoruyla görüşmeniz
E
Elif ..
15 Ağustos 2026 13:59
Oğluma sırtından on farklı ürün ile alerji testi yapılmıştı orda yumurta ve süte alerjisini gördük o zaman 8 aylıktı, tavsiye iyi bi hastanenin çocuk alerji doktoruyla görüşmeniz
Ö
Özge T.
15 Ağustos 2026 18:18
Hangi hastaneye gittinz acaba
Yükleniyor...