Süt Akışı , Süreklilik?

44 görüntüleme
E

Ebru

10 Ocak 2026 11:15
Sütüm az arttırmak için bir sürü yol denedim en son hastane tipi pompa aldım ilk çekimde 2-3 ml çıkıyor sonra 20 dk devamı yok . ( eller serbestte göremiyoruz neler oluyor toplamda 20-30 ml çıkardı ) Böyle olunca pompayı bekleterek çıkar tak yaptım hep tazyikli 2-3 ml çıkıp duruyor toplamda yine 20-30 ml buluyorum. Bunu yaşayan var mı ? Sütüm sürekli aynı şekilde gelmesi ve artması için ne yapabilirim
B

Buket ..

10 Ocak 2026 11:18
Pompada bazen az çıkıyor benimde sütüm var emziriyorum ama sağınca nerdeyse hiç gelmiyor, flanş ucu, konumlandırma veya modu yanlış olabilir mi? Eğer süt az diye düşünüyorsanız bestlak damla kullanmayı düşünebilirsiniz
E

Ebru

10 Ocak 2026 11:23
Süt az , uzun süredir böyle artttırmak için uğraşırken hastane tipi pompa kiraladım ve sorunun akış refleksi olduğunu farkettim .
S

Songül H.

10 Ocak 2026 11:29
Sütü 2 ay sonra gelen bi anne olarak ( bebeğim 4.5 aylık şu an ) bestlak kullandım bolca protein ağırlıklı beslendim ve Philips süt sağma makinası aldım başlangıçta evdekine göre çok basit ve hafif diye düşündüm fakat tıpkı bebeğin çekimi gibi sütümü arttırdı o iki ay boyunca bolca ağlamıştım bu da etkiliyordu tabi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir