Süt Akışı , Süreklilik?
44 görüntüleme
E
Ebru
10 Ocak 2026 11:15
Sütüm az arttırmak için bir sürü yol denedim en son hastane tipi pompa aldım ilk çekimde 2-3 ml çıkıyor sonra 20 dk devamı yok . ( eller serbestte göremiyoruz neler oluyor toplamda 20-30 ml çıkardı ) Böyle olunca pompayı bekleterek çıkar tak yaptım hep tazyikli 2-3 ml çıkıp duruyor toplamda yine 20-30 ml buluyorum. Bunu yaşayan var mı ? Sütüm sürekli aynı şekilde gelmesi ve artması için ne yapabilirim
B
Buket ..
10 Ocak 2026 11:18
Pompada bazen az çıkıyor benimde sütüm var emziriyorum ama sağınca nerdeyse hiç gelmiyor, flanş ucu, konumlandırma veya modu yanlış olabilir mi? Eğer süt az diye düşünüyorsanız bestlak damla kullanmayı düşünebilirsiniz
E
Ebru
10 Ocak 2026 11:23
Süt az , uzun süredir böyle artttırmak için uğraşırken hastane tipi pompa kiraladım ve sorunun akış refleksi olduğunu farkettim .
S
Songül H.
10 Ocak 2026 11:29
Sütü 2 ay sonra gelen bi anne olarak ( bebeğim 4.5 aylık şu an ) bestlak kullandım bolca protein ağırlıklı beslendim ve Philips süt sağma makinası aldım başlangıçta evdekine göre çok basit ve hafif diye düşündüm fakat tıpkı bebeğin çekimi gibi sütümü arttırdı o iki ay boyunca bolca ağlamıştım bu da etkiliyordu tabi