Süt Akışı

47 görüntüleme
E

Ebru

10 Ocak 2026 11:13
Sütüm az arttırmak için bir sürü yol denedim en son hastane tipi pompa aldım ilk çekimde 2-3 ml çıkıyor sonra 20 dk devamı yok . ( eller serbestte göremiyoruz neler oluyor toplamda 20-30 ml çıkardı ) Böyle olunca pompayı bekleterek çıkar tak yaptım hep tazyikli 2-3 ml çıkıp duruyor toplamda yine 20-30 ml buluyorum. Bunu yaşayan var mı ? Sütüm sürekli aynı şekilde gelmesi ve artması için ne yapabilirim
O

Ozlem

10 Ocak 2026 11:42
Kendinize uygun ayrı bir flanş aldınız mı
E

Ebru

10 Ocak 2026 13:05
Hastane tipi pompaların ekleri sabit
O

Ozlem

10 Ocak 2026 13:27
Ayrı flanş satılıyor ölçümünüzü yapıp alın isterseniz miktarı artırıyor. Birde düzenli bir şekilde 2-3 saatte bir sağım gece de sağım yapmayı ihmal etmeyin zamanla artacaktır. Powerpumping yapabilirsiniz. Benim bu şekilde arttı zamanla. İnşallah faydasını görürsünüz. Bol bol su için yulaf ezmesi hurma kuru incir de güzel etkiliyor. Gegi anne çayı var ondanda memnunum. Solgar ın brewers yeast hapı var onun yorumlarına bakabilirsiniz. Eğer değerlerinizde düşüklük varsa demir vs takviyelerinizi kullanın oda çok etkiliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir